SMAAKMAKER | voedingsadvies
ONLINE

JOUW BASIS VOOR MEER RUST IN JE HOOFD

EN ENERGIE IN JE LIJF

ONLINE CURSUS: ECHT ETEN MET EEN HELDERE KIJK OP VOEDING


Je hebt al van alles geprobeerd om van je klachten af te komen en wilt nu voor eens en voor altijd een stevige basis leggen wat je dagelijkse voeding betreft.


Na deze cursus weet je:

  • wat gezonde voeding nu écht is
  • waar je die kan kopen
  • waarop je best let
  • hoe je die zo efficiënt mogelijk kan klaarmaken
  • dat dat laatste geen uren hoeft te duren ;-)


Je kan je voeding op een gestructureerde manier gaan aanpassen, wat direct voor meer rust in je hoofd en – op termijn – ook voor meer energie in je lijf zorgt. Je zal voelen hoe je lichaam weer met jou gaat samenwerken (lees: hoe je klachten verminderen) en zult merken dat het proces van kopen-eten-koken niet langer als een bron van stress, frustratie, tijds- of energieverlies voelt, maar er net voor zorgt dat je weer plezier vindt in de keuken.


In deze online cursus bied ik je een heldere kijk op voeding zodat je meer rust in je hoofd, energie in je lijf en minder klachten ervaart omdat je op een eenvoudige en toegankelijke manier voor de rest van je leven leert wat nu écht gezonde voeding is.


Lees meer

ONLINE SEIZOENSTRAJECT: PROEF DE ZOMERJe bent al even aan de slag met je voeding en kan wel eens een verfrissende invalshoek met nieuwe inspiratie gebruiken. 


Na dit traject heb je de nodige inzichten, recepten en inspiratie om het hele seizoen je fysieke, emotionele, mentale en energetische lichaam te kunnen mee voeden. 


Beschikbaar van 21/06 tot en met 20/09


Lees meer


EAAKkH3ZCeZAZA4BANXJNCPg1PX4BTdBiXweorqbOVe4DZBEZAffGQ3930ujgEqKOaYslI785SPAGYlcRKeEtLbnZC0tIcyJ1UB11r16dFp3ywcMWzKsx9gtUlJ4ZBxCp2G3IzJtbvNRhGCZClEMJ4lEa0LIyYDZBphjlyt8rn6ZB9VFtxoISm3YxdVy9wmjERut2wZD