SMAAKMAKER | voedingsadvies
ONLINE

JOUW BASIS VOOR MEER RUST IN JE HOOFD

EN ENERGIE IN JE LIJF

Van onrust, stress en frustratie rond niet (meer) weten wat nu écht gezond is naar een stevig fundament voor je dagelijkse voeding

Ik bied je een heldere kijk op voeding zodat je voor de rest van je leven weet wat nu écht gezonde voeding is en hoe die op een eenvoudige, toegankelijke manier kan zorgen voor meer rust in je hoofd, energie in je lijf en minder klachten

Herken je dit?


  • Je hebt al zoveel geprobeerd om van je klachten af te komen en hebt er alleen maar meer stress, onrust en frustratie bij gekregen.


  • Je hebt het helemaal gehad met klassieke medicatie, diëten, hypes en zogezegde wondermiddeltjes en quick fixes.


  • Je leest heel veel boeken, volgt blogs en zoekt vanalles op op internet, maar je ziet het bos door de bomen niet meer in alle voedingsmogelijkheden. 


  • Je verlangt naar meer rust in je hoofd en bij uitbreiding in je dagelijkse leven. Daarbij wil je niet meer afhankelijk zijn van externe kennis, uiteenlopende meningen en tegenstrijdige visies.


  • Je bent gevoelig en wilt nu eindelijk wel eens weten, maar vooral ook voelen welke voeding voor jou en jouw lichaam écht werkt


  • Je denkt dat gezond eten veel tijd en energie kost terwijl je ook wel beseft dat het anders moet kunnen. Een heldere kijk en duidelijke handvaten zouden er kunnen voor zorgen dat je niet moet inboeten aan levenskwaliteit, plezier en lekker eten, maar dat je net meer energie ervaart en je beter in je vel voelt. 

"Uiteindelijk hebben we allemaal het recht om gezond te zijn en in een gezond lichaam te wonen."

- Vicky Buyle

Lies
frederick

Het kan ook anders...


Je kan er nu voor kiezen om nog al de boeken van je lijstje te lezen, je op nog meer nieuwsbrieven te abonneren en nog al die blogs te bekijken. Want dan heb je nog meer kennis en nog meer informatie om het deze keer wél te kunnen volhouden. Dat is uiteindelijk de reden waarom je je nog niet beter voelt. Of dat is toch wat je jezelf vertelt, niet? ;-)


Maar als je heel eerlijk bent met jezelf, dan weet je ook dat dat niet jouw weg is. Dat nóg meer kennis je niet bij een betere gezondheid gaat brengen en ervoor gaat zorgen dat je rust vindt in je voedingspatroon. Integendeel zelfs. Het kost je geld, tijd en energie en laat dat nu net zijn waar je zo'n nood aan hebt.


Wat als ik je vertel dat het ook anders kan?

Dat het niet de weg van 'meer', maar net van 'minder' is die je bij de rust zal brengen waar je zo hard naar verlangt?


Rust in je hoofd. Helderheid. Een duidelijk kader met handvaten. Ruimte en tijd voor jezelf. Meer energie. Minder klachten. 


Misschien denk je nu: "Ik kan het zelf wel". En ik ben er zeker van dat iedereen het zelf kan. Maar daarom hoeven we het niet alleen te doen. Ik wil je oprecht de volgende teleurstelling besparen. 


Als dat is wat jij ook wilt dan kan je ervoor kiezen om het deze keer anders aan te pakken. Om jouw eigen basis te leggen voor meer rust in je hoofd en meer energie in je lijf.


Ik mocht de afgelopen jaren al honderden mensen met hun voeding naar een betere gezondheid helpen. Stuk voor stuk ervaarden ze rust en helderheid toen ze eenmaal doorhadden hoe het in elkaar zat, de relatie tussen voeding en dat lichaam van ons


Mijn visie

Ik ben Vicky en als voedingsdeskundige help ik gevoelige mensen om op een holistische manier meer rust te vinden in hun voeding. Dat leidt uiteindelijk tot een groter lichaamsbewustzijn (inzicht in wat wél werkt voor jou) en een betere gezondheid – met minder klachten en meer energie. Waarom ik doe wat ik doe? Omdat ik geloof dat iedereen uiteindelijk het recht heeft om gezond te zijn en in een gezond lichaam te wonen.


Mijn voedingsverhaal begon toen als jonge twintiger het licht uit ging. Tot drie keer toe kreeg ik een label met een chronische ziekte opgekleefd. Tot drie keer toe besloot ik om er niet gewoon ‘te leren mee leven’, maar op zoek te gaan naar de oorzaken. Ik heb mezelf toen letterlijk een weg gegeten naar een betere gezondheid. Ik gooide mijn voedingspatroon om. Ik leerde opnieuw contact te maken met het zelf genezend vermogen en de wijsheid van mijn lichaam. Ik ondervond aan den lijve het verschil tussen voeding en vulling. Ik besefte dat ik mezelf wel elke dag te eten gaf, maar dat ik diep vanbinnen uitgehongerd was. Ik zag dat er zoveel mogelijkheden waren, tot dan toe ongekend en onbemind. 


En ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds dankbaar dat ik geen genoegen heb genomen met de diagnoses die destijds gesteld waren – waar gelukkig niet veel meer van over blijft ;-) – en mijn eigen pad bewandeld heb.

De klachten waar mijn klanten tegenaan lopen zijn heel divers, maar de meest voorkomende zijn:

Spijsverteringsklachten (maagzuur, opgeblazen gevoel, buikpijn, diarree, constipatie, darmaandoeningen zoals Crohn of colitis ulcerosa, ...)
Vermoeidheidsklachten en gebrek aan energie
Pijn- en ontstekingsklachten
• Een verstoorde relatie met voeding (emo-eten, niet meer weten wat je nu moet eten, overweldigd zijn door alles wat je leest, hoort, ziet, ...)
• Mentale en emotionele problemen (je niet goed in je vel voelen, stress en onrust ervaren in je leven, ...)


Mijn werk is niet geschikt voor mensen die:
• Op zoek zijn naar een quick fixa
• Een klassiek dieet willen volgen
• Mee willen surfen op de allernieuwste trends en hypes


Ik leer je wat voor jou werkt, waardoor je weer grip krijgt op je gezondheid.


Voeding in de breedste betekenis van het woord is daarbij de rode draad. Als voedings- en ervaringsdeskundige is het mijn missie om zaadjes van bewustzijn in zoveel mogelijk harten te planten. Zo wil ik je tonen dat je elke dag opnieuw andere keuzes kan maken wat je voeding in al haar aspecten betreft. In alle zachtheid luisteren, adviseren, inspireren en motiveren is dan ook mijn motto.


Ik vind het belangrijk dat we ons zo bewust mogelijk worden van wat we eten en wat de impact daarvan is op de werking van ons lichaam. Door de jaren heen ben ik gaan beseffen dat voeding veel meer is dan dat wat we in onze mond stoppen, maar ook dat wat we smeren, dragen, drinken, de verhalen die we onszelf vertellen, de emoties die we onszelf al dan niet toestaan om te doorvoelen, de mate waarin we onze ziel voeden, ...


Ondertussen help ik al sinds 2016 mensen aan de hand van individuele en online trajecten naar een voedingspatroon dat hen ondersteunt om het leven te leiden dat ze willen.


En ik wil jou ook helpen om een stevige voedingsbasis te leggen voor het leven dat jij verdient. 

Online cursus


ECHT ETEN MET EEN HELDERE KIJK OP VOEDING


Jouw basis voor meer rust in je hoofd en meer energie in je lijf

Kennis en inzicht


Ik leer je wat gezonde voeding écht is (en wat niet) en hoe je hier de beste keuzes in maakt, zodat je nooit meer hoeft te twijfelen. Geen overload aan kennis waar je achteraf niets meer mee bent of die je stress bezorgt - laat dat nu net het laatste zijn dat ik wil ;-) -  maar wel inzichten die je van bij het begin al rust geven in de keuzes die je verder gaat maken. 

Praktische tips


Je krijgt praktische en toegankelijke tips die je al direct kan gaan toepassen bij de keuzes van je dageijkse voeding, het boodschappen doen, het klaarmaken en het opeten ervan. 

BONUS

Recepten en handvaten


Geen theorie zonder praktijk, want kennis en inzichten zijn pas waardevol als je ze consequent leert toe te passen in je dagelijkse leven. Deze maken jouw basis af en zorgen ervoor dat je ook onmiddellijk aan de slag kan gaan. 

“Geef een man een vis en hij heeft een dag te eten.


Leer een man vissen en hij heeft zijn hele leven eten.”- Chinees gezegde

Praktisch


Je kan de cursus Echt eten met een heldere kijk op voeding volgen via het online leerplatform van SMAAKMAKER. Je behoudt levenslang toegang tot deze cursus die overzichtelijk en gestructureerd gebundeld is in aparte modules die volledig op eigen tempo te volgen zijn. 


In deze cursus neem ik je stapsgewijs en op een heel toegankelijke manier mee naar:

  • wat gezonde voeding nu écht is
  • waar je die kan kopen
  • waarop je best let
  • hoe je die zo efficiënt mogelijk kan klaarmaken.

 

Zo krijg je de nodige inzichten en kan je die ook direct praktisch gaan toepassen.

 

Als bonus voorzie ik ook een aantal recepten om al direct mee aan de slag te gaan, kwestie van de drempel om ook écht actie te ondernemen zo klein mogelijk te maken he ;-) En wees gerust: gezond eten kan ook zonder uren in de keuken te staan. Efficiëntie: check!

 


Wat brengt deze cursus jou?


Tijdens en ook na deze cursus kan je je voeding op een gestructureerde manier gaan aanpassen, wat direct voor meer rust in je hoofd en – op termijn – ook voor meer energie in je lijf zorgt. Je zal voelen hoe je lichaam weer met jou gaat samenwerken (lees: hoe je klachten verminderen) en zult merken dat het proces van kopen-koken-eten niet langer als een bron van stress, frustratie, tijds- of energieverlies voelt, maar er net voor zorgt dat je weer plezier vindt in de keuken

Veli
Thomas
Laura
Hilde
Erwin
Bianca
Anne
claire
kim
Veroniqe
review Katrien

Van onrust, stress en frustratie rond niet (meer) weten wat nu écht gezond is naar een stevig fundament voor je dagelijkse voeding

Ik bied je een heldere kijk op voeding zodat je voor de rest van je leven weet wat nu écht gezonde voeding is en hoe die op een eenvoudige, toegankelijke manier kan zorgen voor meer rust in je hoofd, energie in je lijf en minder klachtenPrijs


95 euro

Ja, maar...


> Ik heb al zoveel geprobeerd en het kost allemaal zoveel geld. Wie zegt er dat dit mij wél gaat helpen?

De vraag is niet of het jou gaat helpen, de vraag is wat je gezondheid je waard is. Gun je het jezelf om eindelijk écht voor rust te kiezen?


> Hoelang doe ik over het volgen van deze cursus?

Het korte antwoord: Zo lang als je zelf wilt. Het uitgebreide antwoord: Als je elke week een uurtje vrij maakt om de cursus te volgen en een uurtje om er effectief mee aan de slag te gaan (achter de computer, in de winkel of in de keuken) dan ben je na een 4-tal weken zeker klaar. Maar geen haast of druk, want je behoudt sowieso levenslang toegang dus doe het vooral op jouw eigen tempo!


> Ik wil deze cursus graag volgen, maar heb er nu geen tijd voor. Kan ik dat op een later moment nog doen?
Ja zeker, als je de cursus aankoopt dan behoud je levenslang toegang. Zorg er alleen voor dat dat geen excuus is om er niet mee aan de slag te gaan ;-) 


> Is deze cursus ook voor mij als ik al gezond eet?

Het kan nooit kwaad om eens terug te keren naar de basis. En het feit dat je al tot hier hebt gelezen betekent dat je hier eigenlijk wel heel graag mee aan de slag wilt gaan, niet? Ik zou zeggen: je hebt helemaal niets te verliezen, laat je dus inspireren en ga ervoor!


> Kan ik deze cursus ook volgens als ik geen klachten heb?

Absoluut! Voeding preventief inzetten voor een gezonde levensstijl is nog altijd de beste manier. In het slechtste geval haal je er receptinspiratie, winkelideetjes en praktisch toepasbare tips uit om je het dagelijkse leven zoveel leuker en aangenamer te maken ;-)


> Is deze cursus interessant voor mij als ik al eerder een traject bij je volgde?

Ik weet uit ervaring dat mijn klanten vaak verschillende trajecten bij mij volgen. Meestal is dat om nog eens een aantal zaken op te frissen, om wat nieuwe input en inspiratie te krijgen, omdat ze ervan houden om op eigen tempo nog eens te herhalen waar het nu écht om gaat. Dus ja, dat kan zeker. Twijfel je of het in jouw specifieke geval nuttig is? Stuur me dan even een mailtje en dan help ik je graag.

"You are the best investment you will ever make"

- Vicky Buyle