SMAAKMAKER | voedingsadvies
ONLINE

JOUW BASIS VOOR MEER RUST IN JE HOOFD

EN ENERGIE IN JE LIJF

ONLINE CURSUS: ECHT ETEN MET EEN HELDERE KIJK OP VOEDING


Je hebt al van alles geprobeerd om van je klachten af te komen en wilt nu voor eens en voor altijd een stevige basis leggen wat je dagelijkse voeding betreft.


Na deze cursus weet je:

  • wat gezonde voeding nu écht is
  • waar je die kan kopen
  • waarop je best let
  • hoe je die zo efficiënt mogelijk kan klaarmaken
  • dat dat laatste geen uren hoeft te duren ;-)


Je kan je voeding op een gestructureerde manier gaan aanpassen, wat direct voor meer rust in je hoofd en – op termijn – ook voor meer energie in je lijf zorgt. Je zal voelen hoe je lichaam weer met jou gaat samenwerken (lees: hoe je klachten verminderen) en zult merken dat het proces van kopen-eten-koken niet langer als een bron van stress, frustratie, tijds- of energieverlies voelt, maar er net voor zorgt dat je weer plezier vindt in de keuken.


In deze online cursus bied ik je een heldere kijk op voeding zodat je meer rust in je hoofd, energie in je lijf en minder klachten ervaart omdat je op een eenvoudige en toegankelijke manier voor de rest van je leven leert wat nu écht gezonde voeding is.


Lees meer

ONLINE SEIZOENSTRAJECT: LENTE IN JE LIJFJe bent al even aan de slag met je voeding en kan wel eens een verfrissende invalshoek met nieuwe inspiratie gebruiken. 


Na dit traject heb je de nodige inzichten, recepten en inspiratie om het hele seizoen je fysieke, emotionele, mentale en energetische lichaam te kunnen mee voeden. 


Beschikbaar van 21/03 tot en met 20/06


Lees meer


ONLINE TRAJECT: EET JE BEWUSTJe bent gemotiveerd om te weten te komen wat je zélf kunt doen in je genezingsproces en hoe je de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in eigen handen kunt nemen.


In dit online traject leer ik je op een gestructureerde en behapbare manier alles wat je moet weten over voeding zodat je meer energie en minder spijsverteringsproblemen, pijn, ontstekingen en allerlei andere klachten of stress rond voeding ervaart. Geen raden meer naar wat je nu wel of net niet moet eten om je beter in je vel te voelen en inzicht in wat voor jóu werkt. We gaan ook effectief 3 maanden samen aan de slag zodat je alles uit dit traject haalt.


We duiken samen de diepte in om de oorzaken van je klachten in kaart te brengen en werken stapsgewijs naar een duurzame aanpassing van je voedingspatroon en levensstijl toe.


Ik bied je een behapbare en duidelijke voedingswijzer zodat je voor de rest van je leven weet en voelt hoe voeding op een eenvoudige manier kan zorgen voor minder klachten en meer energie.


Lees meer

unsplash