SMAAKMAKER | voedingsadvies
ZELFZORGGIDS

ZELFZORGGIDS VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS

ONDERSTEUN DAGELIJKS JE GEZONDHEID

Het leven zoals het is?

We zijn collectief verleerd om voor onszelf te zorgen, zetten onze partner, ons gezin, onze klanten op de eerste plaats, negeren vaak de signalen van ons lichaam en leggen de verantwoordelijkheid van onze gezondheid buiten onszelf.


Want we hebben - zeker als ondernemer - vaak weinig tijd en energie, ellenlange to do lijsten en massa’s prioriteiten waardoor we al snel denken dat ‘voor onszelf zorgen’ een zoveelste taak op diezelfde to do lijst moet worden, áls we er al aan denken...


Maar niks is minder waar. Want wat als ik je vertel dat je gezondheid het belangrijkste fundament is van je bedrijf? En dat voor jezelf zorgen daar een essentieel onderdeel van is? Wat zou jouw prioriteit dan elke dag zijn?


Vaak lopen we echter als een kip zonder kop de laatste hypes achterna in de hoop om zo met een quick fix energie bij te tanken en van onze klachten af te komen. Uiteraard houden we dat niet vol – en misschien maar best ook ;-)

Dus ik vond het hoog tijd om daar verandering in te brengen en stelde een zelfzorggids samen waar je maar liefst een heel jaar mee verder kan!


Nooit meer een gebrek aan inspiratie of focus. Bovendien zal je ook zien dat ‘geen tijd’ of ‘geen energie’ excuses zijn en geen reden om niet aan zelfzorg te doen. Dus: vanaf nu ook geen enkele reden meer om zelfzorg onderaan je lijstje te zetten! ;-)

Want wat heb jíj nodig? Waar vraagt jouw lichaam om? En op welke punten kan je zélf alvast gaan bijsturen?

“Self-care is giving the world

the best of you

instead of what’s left of you.”- Katie Reed

Wat mag je concreet verwachten?

Bijsluiter: Het is de bedoeling van deze zelfzorggids dat je niet alleen gaat consumeren, maar ook gaat reflecteren, verteren en integreren. Dus gewoon de tips eens doorlezen zal je geen gezondheid opleveren – behalve dan misschien extra kennisdiarree ;-)

  • een mooi vormgegeven zelfzorggids - rechtstreeks in je mailbox


  • 52 haalbare manieren - om dagelijks je gezondheid te ondersteunen


  • 6 verschillende gezondheidscategorieën - aan jou de keuze waar je wanneer de focus op legt


  • praktische én leuke tips die echt werken en waar je op elk moment van de dag mee aan de slag kan gaan


  • verschillende invalshoeken om van deze zelfzorggids gebruik te maken


  • een investering in jouw gezondheid van 25 euro

Veelgestelde vragen

Is deze zelfzorggids ook iets voor mij als ik geen ondernemer ben?


Jazeker! Een betere gezondheid is iets waar we allemaal baat kunnen bij hebben en zelfzorg is daarvoor een belangrijke tool. Op een paar heel specifieke ondernemerstips na zul je dus zeker ook alles uit deze gids kunnen halen. Want er zijn minstens nog 47 andere waardevolle tips over ;-)Hoeveel tijd moet ik hiervoor voorzien?


Hier kan ik je een heel kort en best wel rot antwoord op geven: zo veel als je zelf nodig hebt ;-) Je kan de zelfzorggids gewoon lezen en dan heb je hem op een avondje uit (hij telt nl. 38 pagina's), maar de bedoeling is wel dat je ermee aan de slag gaat, liefst op dagelijkse basis. Voor sommige tips heb je maar een paar minuten per dag nodig, voor andere misschien een half uurtje. Hoeveel tijd je er uiteindelijk aan spendeert, is heel persoonlijk. Maar de insteek is sowieso wel dat het haalbaar is, dus geen zorgen dat 'tijd' voor jou een spelbreker zou zijn. 

Ik ben Vicky en als holistisch voedings- en gezondheidscoach help ik voornamelijk bewuste, vrouwelijke ondernemers om op een natuurlijke manier van hun fysieke klachten af te komen zodat ze met volle energie in hun bedrijf kunnen staan.


Omdat ik ervan overtuigd ben dat je gezondheid als ondernemer echt het fundament is van je bedrijf. Je mag nog zo’n mooie missie hebben, leuke plannen en ambitieuze doelen, als je lichaam protesteert dan gaat het niet. Dus hoe meer ondernemers ik beter voor zichzelf kan laten zorgen, hoe mooier zij op hun beurt de wereld kunnen maken.


Met deze zelfzorggids wil ik je laten zien dat voor jezelf zorgen ook haalbaar kan zijn. Dat dat geen uren tijd hoeft te kosten is ook mooi meegenomen natuurlijk ;-) 


Je kan elke dag opnieuw kiezen voor een betere gezondheid. En ik zie bij de meer dan 500 klanten die ik intussen al mocht begeleiden dat je door kleine aanpassingen te doen grootse resultaten kan bereiken. Én dat dat ook op een leuke manier kan ;-)


Ik help je in ieder geval met veel plezier op weg naar meer inspiratie, inzicht en vooral actie met deze gids en wens je een fijne trip toe!