SMAAKMAKER | voedingsadvies
INDIVIDUELE SESSIE

HEALTH IS ADDING A LEVEL OF INTENTION

TO EVERY AREA OF YOUR LIFE

– Miranda Anderson

Individuele sessie

Heb je last van bepaalde gezondheidsklachten waar je graag van af wilt geraken?

Bots je op een specifiek probleem?

Wil je graag een holistische kijk op je bloedresultaten?

Heb je nood aan wat extra motivatie en/of inspiratie?

Ben je al vertrouwd met het aanpassen van je voedingspatroon en wil je graag even terug op weg gezet worden?

 

Dan ben je van harte welkom in een individuele sessie.


Praktisch

 

Tijdens een individuele sessie krijg je advies en coaching op maat, kan je mij al je vragen stellen en krijg je mijn onverdeelde, liefdevolle aandacht en mijn empathisch, luisterend oor er gratis bij. :-)


Ook laboresultaten kunnen tijdens een individuele sessie besproken worden.

 

Achteraf krijg je per mail informatie, documentatie, werkbladen, recepten, kooktips en andere inspiratie – indien van toepassing.  Alles hangt af van jouw behoefte en hoe ik jou op dat moment het beste vooruit kan helpen.

 

Na de sessie ga jij aan de slag met het advies en de tips die ik je tijdens onze sessie heb aangereikt en met de inzichten die je zelf hebt opgedaan.

 

Heb je na afloop van het individuele consult nog nood aan extra opvolging? Dan kunnen we dat samen inplannen op het einde van de sessie of je boekt zelf achteraf een nieuwe individuele sessie in via de online agenda.

INDIVIDUELE SESSIE

 

60 minuten

online via Zoom

 

Ik zet je graag (terug) op weg zodat jij je reis naar meer lichaamsbewustzijn en een betere gezondheid met een gerust gemoed kan vervolgen.

 

€ 135

 

Je kan via de knop hieronder een individuele sessie aanvragen en makkelijk online betalen. Achteraf krijg je een mailtje om je afspraak in te plannen via de online agenda - op een moment dat voor jou best past.

"Vicky is mijn go-to sparringpartner als het gaat over voeding. Haar rustige, zelfzekere en heldere aanpak zorgt ervoor dat je instant op je gemak bent bij haar. Vicky luistert echt, is betrokken bij wat je doormaakt, weet met weinig woorden te zaken aan te reiken die je op dat moment echt nodig hebt en komt met een plan van aanpak dat echt werkt. Hoe ze het doet, is mij een raadsel :) Na 1 uurtje consultatie heb ik niet alleen vele bruikbare tips&tricks op vlak van lichaam en voeding op zak, maar ook inzichten in mijn hart, die veel verder reiken dan de pure voeding. Ik ervaar de consulten bij Vicky steeds als zeer verrijkend en als zeer aangenaam!"


– Kristel

unsplash