SMAAKMAKER | voedingsadvies
EET JE BEWUST

EET JE BEWUST

JOUW VOEDINGSWIJZER

NAAR MEER ENERGIE EN MINDER KLACHTEN

In dit online traject leer ik je op een gestructureerde en behapbare manier alles wat je moet weten over voeding zodat je meer energie en minder spijsverteringsproblemen, pijn, ontstekingen en allerlei andere klachten of stress rond voeding ervaart. Geen raden meer naar wat je nu wel of net niet moet eten om je beter in je vel te voelen en inzicht in wat voor jóu werkt. We gaan ook effectief samen aan de slag zodat je alles uit dit traject haalt. 

Herken je dit?


 • Je wilt graag je voeding en eventuele ongezonde gewoontes aanpakken, maar weet niet goed waar te beginnen of waar je nog verder moet zoeken. Je voelt dat er een verklaring voor je klachten moet zijn, maar het lijkt alsof er niks is dat werkt bij jou. Dat maakt je met momenten gefrustreerd en soms zelfs radeloos.


 • Je hebt je al suf gelezen in boeken of artikels over voeding, maar het lukt niet om ermee aan de slag te gaan of te blijven. Je hebt al van alles geprobeerd dat niet gewerkt heeft of dat je niet hebt volgehouden. Je ziet het bos door de bomen niet meer in alle voedingsmogelijkheden en bent op zoek naar duidelijke handvaten en praktische richtlijnen om (op een haalbare manier, please) gezond te kunnen eten. Wat minder chaos in je hoofd zou daarbij heel welkom zijn.


 • Je hebt het helemaal gehad met klassieke medicatie, dure onderzoeken, diëten, hypes en zogezegde wondermiddeltjes en quick fixes om van dat opgeblazen gevoel, die buikpijn, constipatie of andere klachten af te komen.


 • Je wordt ’s morgens wakker en vraagt je af of je überhaupt wel geslapen hebt. Je weet bijna niet meer wat het is om uitgerust op te staan en je energiek te voelen doorheen de dag om de dingen te doen die je graag wilt doen naast alles wat ‘moet’ gebeuren.


 • Je bent gevoelig en wilt nu eindelijk wel eens weten, maar vooral ook voelen welke voeding voor jou en jouw lichaam écht werkt.

"Uiteindelijk hebben we allemaal het recht om gezond te zijn en in een gezond lichaam te wonen."

- Vicky Buyle

Hoe zou het zijn om...


 • opnieuw het bos door de bomen te zien en niet meer afhankelijk te zijn van externe kennis, uiteenlopende meningen en tegenstrijdige visies rond voeding


 • meer voeling met je eigen lichaam te krijgen en te leren hoe je de verschillende signalen in de vorm van pijn, ongemak of vermoeidheid kunt interpreteren


 • niet alleen te weten, maar vooral ook te voelen welke voeding voor jou en je lichaam geschikt is en zo de verbinding tussen je hoofd en je intuïtie opnieuw te herstellen


 • minder klachten zoals spijsverteringsproblemen, steeds terugkerende pijn- en ontstekingsklachten, hoofdpijn, huiduitslag enz. te ervaren waardoor je weer meer van het leven kan genieten


 • een groter lichaamsbewustzijn, een sterker immuunsysteem en een betere gezondheid in het algemeen te ervaren


 • je weer energiek en goed in je vel te voelen


 • te beschikken over de nodige tools rond praktische zelfzorg op vlak van voeding en die op zak te hebben voor de rest van je leven?

  Over mij

  Denk je nu dat dit te mooi lijkt om waar te zijn?


  Think again, want uiteindelijk hebben we allemaal het recht om gezond te zijn en in een gezond lichaam te wonen.


  Ik weet dat het niet altijd gemakkelijk is.
  Maar ik weet wél dat het kan.


  Ik ben Vicky en als voedingsdeskundige help ik gevoelige mensen om op een holistische manier meer rust te vinden in hun voeding. Dat leidt uiteindelijk tot een groter lichaamsbewustzijn (inzicht in wat wél werkt voor jou) en een betere gezondheid – met minder klachten en meer energie. Waarom ik doe wat ik doe? Omdat ik geloof dat iedereen uiteindelijk het recht heeft om gezond te zijn en in een gezond lichaam te wonen.


  Mijn voedingsverhaal begon toen als jonge twintiger het licht uit ging. Tot drie keer toe kreeg ik een label met een chronische ziekte opgekleefd. Tot drie keer toe besloot ik om er niet gewoon ‘te leren mee leven’, maar op zoek te gaan naar de oorzaken. Ik heb mezelf toen letterlijk een weg gegeten naar een betere gezondheid. Ik gooide mijn voedingspatroon om. Ik leerde opnieuw contact te maken met het zelf genezend vermogen en de wijsheid van mijn lichaam. Ik ondervond aan den lijve het verschil tussen voeding en vulling. Ik besefte dat ik mezelf wel elke dag te eten gaf, maar dat ik diep vanbinnen uitgehongerd was. Ik zag dat er zoveel mogelijkheden waren, tot dan toe ongekend en onbemind. 


  En ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds dankbaar dat ik geen genoegen heb genomen met de diagnoses die destijds gesteld waren – waar gelukkig niet veel meer van over blijft ;-) – en mijn eigen pad bewandeld heb.

  Mijn visie


  Voeding in de breedste betekenis van het woord is de rode draad doorheen mijn leven en mijn werk. Als voedings- en ervaringsdeskundige is het mijn missie om zaadjes van bewustzijn in zoveel mogelijk harten te planten. Zo wil ik je tonen dat je elke dag opnieuw andere keuzes kan maken wat je voeding in al haar aspecten betreft.


  Ik vind het belangrijk dat we ons zo bewust mogelijk worden van wat we eten en wat de impact daarvan is op de werking van ons lichaam. Door de jaren heen ben ik gaan beseffen dat voeding veel meer is dan dat wat we in onze mond stoppen, maar ook dat wat we smeren, dragen, drinken, de verhalen die we onszelf vertellen, de emoties die we onszelf al dan niet toestaan om te doorvoelen, de mate waarin we onze ziel voeden, ...


  Ondertussen help ik al sinds 2016 mensen aan de hand van individuele en online trajecten naar een voedingspatroon dat hen ondersteunt om het leven te leiden dat ze willen.


  Ik leer je wat voor jou werkt, waardoor je weer grip krijgt op je gezondheid.

  Online traject


  EET JE BEWUST


  Jouw voedingswijzer naar meer energie en minder klachten

  Voor wie


  Dit holistisch traject is specifiek bedoeld voor gevoelige mensen die gezondheidsproblemen en -klachten ervaren zoals:

  • Spijsverteringsklachten (maagzuur, opgeblazen gevoel, buikpijn, diarree, constipatie, darmaandoeningen zoals Crohn of colitis ulcerosa, ...)
  • Vermoeidheidsklachten, gebrek aan energie en dipjes na de maaltijd
  • Pijn- en ontstekingsklachten (spieren, gewrichten, huid, …)
  • Een verstoorde relatie met voeding (emo-eten, niet meer weten wat je nu moet eten, overweldigd zijn door alles wat je leest, hoort, ziet, ...)
  • Mentale en emotionele problemen (je niet goed in je vel voelen, stress en onrust ervaren in je leven, ...)


  Heb je vaak het gevoel niet begrepen te worden, er alleen voor te staan en weegt je genezingsproces soms zwaar om alleen te dragen?


  Ben je gemotiveerd om te weten te komen wat je zélf kunt doen in je genezingsproces en hoe je de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in eigen handen kunt nemen?


  Heb je niet het gevoel een slachtoffer te zijn van je gezondheidsproblemen en 'pech' te hebben gehad?

  Voor wie niet


  Dit traject is niet geschikt voor jou als je:

  • Op zoek bent naar een quick fix voor al je klachten – het aanpassen van je voeding is een proces dat vraagt om tijd en ruimte, maar ook om zachtheid en mildheid naar jezelf toe
  • Een klassiek dieet wilt volgen
  • Dit traject ziet als een vervanging van je lopende behandeling (al dan niet met medicatie)
  • Niet bereid bent om zelf aan de slag te gaan met alles wat ik je aanreik


  Misschien heb je al gemerkt dat het niet helpt om jezelf op een streng dieet te zetten en enkel en alleen vanuit het hoofd en met een sterke wilskracht gezonder te gaan eten.
  Misschien ook niet.
  Maar de kennis hebben over de voeding en de levensstijl die bij jouw unieke zelf passen, is een ding.
  Een ander ding is het toepassen daarvan.


  Het consequent en stap voor stap integreren van nieuwe en/of andere gewoontes, het doorbreken van blokkades en weerstanden en het ontcijferen van wat jouw lichaam je wil vertellen met al die klachten; ook dat hoort erbij.


  Dus wees gerust, ik ga je niet alleen maar overdonderen met nog méér kennis. Kennis en inzichten zijn pas waardevol als je ze consequent leert toe te passen in je dagelijkse leven. We gaan er dus ook effectief heel praktisch mee aan de slag in de keuken én in het dagelijkse leven.


  Ben je bereid?

  Heb je een positieve ingesteldheid en ben je ervan overtuigd dat klachten niet iets zijn waar je simpelweg ‘moet leren mee leven’ – dan geloof je net als ik dat voeding je medicijn kan zijn :-)


  En niet onbelangrijk...


  Ben je bereid om verandering aan je voeding en levensstijl toe te laten, in de eerste plaats voor jezelf?


  Antwoordde je meer dan 1x met JA en voel je diep vanbinnen ook een duidelijke JA bij dit traject - want leren luisteren naar je buikgevoel is een essentiële factor in je genezingsproces, dan is het hoog tijd om elkaar beter te leren kennen!


  Het maakt niet uit hoe je voedingspatroon er vandaag uitziet, of je al dan niet een keukenprins(es) bent, waar je woont, of je je al dan niet kunt verplaatsen, …


  Het enige wat ik vraag is dat je gemotiveerd bent en ook daadwerkelijk aan de slag gaat met mijn advies.


  Ik ga mee met jou en vele anderen op pad en reik je alle mogelijke handvaten aan, maar er is maar één persoon die verantwoordelijk is voor zijn/haar gezondheid en dat ben jijzelf!

  Inhoud

  Voorbereiding


  In deze module bereiden we je lichaam (maar vooral ook je hoofd ;-)) voor op het traject. Samen formuleren we je intentie, onderzoeken we je bereidheid, bepalen we je doelen en brengen we in kaart hoe het nu met je gaat. Kortom: we leggen een stevige basis om van te vertrekken.

  Module 2: Op reis door je spijsverteringskanaal


  In deze module neem ik je mee van mond tot kont. Je leert wat je écht moet weten over je lichaam en de werking van je spijsvertering. Ik leg je ook het verband uit tussen je spijsvertering en het ontstaan van bepaalde klachten zodat je de boodschappen die je lichaam je stuurt aan de hand van klachten, ongemakken en symptomen zelf kan interpreteren.

  Module 4: Over water


  Eerst water, de rest komt later. In deze module leer ik je welk water het meest geschikt is, wanneer en hoeveel je nu best drinkt, hoe je weet wanneer je voldoende hebt gedronken en welke alternatieven voor water er allemaal zijn. Je kijkt nadien nooit meer op dezelfde manier naar dit vloeibare goud, dat kan ik je alvast meegeven!

  Module 6: In de keuken


  In deze module neem ik je mee de keuken in. Ik vertel je meer over het boodschappen doen, voorbereiden en klaarmaken van al dat lekkers. Daarbij streven we naar smakelijke eenvoud, efficiëntie en haalbaarheid. Als je nu nog denkt dat je elke dag uren in de keuken moet staan om gezond te kunnen eten dan denk je daar na het volgen van deze module ongetwijfeld anders over ;-)

  Module 8: Van disbalans naar balans 


  Zelfs als we gezond eten kan het nog zijn dat bepaalde voedingsmiddelen voor klachten zorgen. Denk maar aan allergieën, intoleranties of voedingsmiddelen die bij bepaalde klachten een averechts effect hebben. Ik laat je daarmee kennismaken en open deuren waarvan je misschien nog niet wist dat die bestonden. We gaan specifiek dieper in op disbalansen zoals reflux, diarree, constipatie en vermoeidheid. Hallo leven met minder of misschien zelfs geen klachten meer!

  Module 1: Voeding voor al je lichamen


  Er is veel meer dan alleen ons fysieke lichaam. In deze module vertel ik je er alles over en krijg je inzicht in jouw gewoontes, patronen en valkuilen – inclusief ‘ooh, echt?’-, ‘moh, dat wist ik niet’- en ‘aha’-momentjes ;-) Niet alle voedingsadviezen werken voor jou, krijg meer voeling met je eigen licha(a)men en gebruik ze als kompas.

  Module 3: Grote opruimactie van je keuken


  Een opgeruimde keuken geeft een opgeruimd hoofd. Rust: check! Zo maak je ook letterlijk én figuurlijk plaats voor nieuwe dingen in je leven. Marie Kondo zou trots zijn op ons ;-) In deze module gaan we dus vooral je voorraad opschonen en geef ik je een heleboel praktische tips over hoe je die weer kan aanvullen en ook op een efficiënte manier kan bijhouden in de toekomst.

  Module 5: Geneeskrachtige voeding 


  Voeding kan in heel veel gevallen letterlijk je medicijn zijn. Daarom gaan we in deze module dieper in op wat gezonde voeding nu écht is, krijg je inzicht in porties, combinaties en voedingsgroepen en geef ik je heel wat praktische inspiratie in de vorm van weekmenu’s en lekkere recepten om duimen en vingers bij af te likken.

  Module 7: Aan tafel


  Hoog tijd om intussen al dat lekkers te gaan opeten. Je krijgt inzicht in het feit dat hoeveel, hoe vaak en wanneer je eet een impact heeft op hoe je je voelt en op het ontstaan/in stand houden van je klachten. Gezond eten saai en smakeloos? Think again!

  Extra's


  Omdat je nooit genoeg aan inspiratie kan hebben vind je in deze module nog wat extra tools. Deze kan je volledig vrijblijvend raadplegen, ook al zijn ze zeker geen must voor het volgen van dit traject. Denk maar aan boekentips, blogs, documentaires, extra tips voor buitenshuis, op restaurant, op vakantie enz. In deze module vind je ook de replays terug van de voorbije live sessies. Handig als je er eens niet live kon bij zijn, dan kan je deze hier herbekijken.

  BONUS: Tweewekelijkse live sessies


  Als kers op de taart voorzie ik in dit traject als bonus ook tweewekelijkse (online) live sessies waarin ik graag alle ruimte maak voor je vragen, problemen, struggles en verlangens. Je hebt het zelf te doen, maar hoeft het allesbehalve alleen te doen. I've got you!

  Wat brengt dit traject jou?


  In dit traject maak jij deze reis en ik vergezel je daar met veel plezier bij.


  Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat je na afloop van dit traject de nodige tools op zak hebt om je weg zelf verder te bewandelen.


  Een goede therapeut is een therapeut die je uiteindelijk niet meer nodig hebt…


  Want na dit traject:

  • loop je nooit meer verloren in diëten, boeken en protocollen, maar weet je voor de rest van je leven hoe je jezelf op de meest optimale manier kan voeden en heb je geleerd om te denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden waardoor je veel meer rust ervaart
  • besef je dat je letterlijk bent wat én hoe je eet en kan je heel eenvoudig voeding van vulling onderscheiden waardoor het makkelijker wordt om de juiste, bewuste keuzes te maken, zowel in je voedingspatroon als in je leven
  • sta je geen uren meer in de keuken om een gezonde maaltijd te bereiden zodat je meer tijd (en energie) overhoudt voor andere dingen
  • heb je inzicht in de werking van je lichaam, het ontstaan van je klachten, je spijsvertering en je immuunsysteem gekregen en kan je snel bijsturen op een manier die bij jou past, wanneer dat nodig zou zijn, daardoor heb je ook veel meer vertrouwen gekregen in de kracht van je eigen lichaam
  • begrijp je de taal van je lichaam en ben je voor de rest van je leven in staat om zelf te voelen wat je lichaam nodig heeft en hoe je jezelf zo optimaal mogelijk kan voeden zodat je gezondheid geen struikelblok meer is maar net een hefboom om het leven te kunnen leiden dat jij wilt én verdient


  Na dit traject ervaar je meer energie, minder klachten en meer rust. Bovendien zijn je ogen geopend en kijk je met een bewuste bril naar je dagelijkse voeding in al haar facetten. Ik kijk er ongelofelijk naar uit om je te mogen vergezellen op een van de mooiste reizen die je ooit zult maken.


  En jij, ben jij bereid? :-)

  “Geef een man een vis en hij heeft een dag te eten.


  Leer een man vissen en hij heeft zijn hele leven eten.”  - Chinees gezegde

  "You are the best investment you will ever make."

  - Vicky Buyle

  “Topprioriteit was voor mij het op een plezante manier met voeding omgaan (en niet steeds gestresst over wat wel mag en wat niet, of ik er last aan mijn maag van zal hebben, of gewichtsverhoging…). Nu luister ik écht naar mijn lichaam en dan gaat het vaak beter om de juiste keuzes te maken. Ik deed al verschillende aanpassingen die permanent blijven en helpen mij om een langer voldaan gevoel te hebben. Ik heb het gevoel dat ik nu de goede weg ben ingeslagen (die spannend en boeiend is). Voor mij is het gemak waarmee jij moeilijke materie verstaanbaar en op een plezante (speelse) manier kan uitleggen echt heel fijn. Ook het niet-oordelen is heel belangrijk. Vaak (in andere cursussen/ consulten) krijg je zoveel informatie tegelijk dat het op een bepaald moment stopt. Bij dit traject heb ik nooit dat gevoel ervaren.”

  – Ingrid

  “Een meerwaarde die jij brengt in dit traject is hoe je dingen gezond kan vervangen en je overtuiging en uitleg spreekt mij diep aan, het gaat niet alleen om voeding het gaat ook om de mindset. En ik weet het allemaal wel maar toch heb ik veel gehad aan jouw ondersteuning.”

  Isabelle

  Wat mag je concreet verwachten van dit traject?


  • 3 maanden onbeperkt toegang tot het online leerplatform met video’s, audio’s, werkbladen, infodocumenten en recepten (t.w.v. 475 euro)
  • 8 verschillende modules, op eigen tempo te volgen
  • gestructureerde kennis, heldere inzichten en waardevolle, praktische tips rond voeding en bewustzijn
  • heel wat recepten en kooktips om je vingers bij af te likken
  • inspiratie in de vorm van leuke adresjes om te winkelen of uit eten te gaan, dat is alvast een zoektocht die jij niet meer van nul hoeft te maken ;-)
  • BONUS: 6 tweewekelijkse (online) live sessies van 60 minuten waarin ik graag alle ruimte maak voor je vragen, problemen, struggles en verlangens (t.w.v. 570 euro)


  Onder het motto: je hebt het zelf, maar allesbehalve alleen te doen neem ik je stapsgewijs en op een heel toegankelijke en behapbare manier mee doorheen dit traject zodat je alles goed kan verteren ;-)


  Je investering voor dit traject en de bijhorende begeleiding bedraagt 475 euro.


  Omdat ik geloof dat iedereen recht heeft op een betere gezondheid, wil ik niet dat financiële struggles deze in de weg staan. Wil je dus graag in termijnen betalen? Dan kan dat. In dat geval betaal je gedurende 3 maanden maandelijks 165 euro.

  “Dankzij het Eet je bewust traject van Vicky begrijp ik beter waar mijn klachten vandaan komen en hoe ik ze kan aanpakken en oplossen. Ze begeleidde me naar een zorgelozer en vrijer leven én leerde me veel alternatieven kennen qua voedingsmiddelen waar ik enorm dankbaar voor ben. Een hele verrijking!” – Eva

  “Het doet een mens goesting krijgen om ermee aan de slag te gaan. Voor mij was het ganse traject super!”

  Annick

  “Ik ben na afloop van Eet je bewust nog steeds superblij en heel erg dankbaar voor dit voedingstraject. Het vormde een opstart om dieper te gaan graven in de voedingswereld die fundamenteel is voor mijn lichaam én geest, daar ben ik nu absoluut van overtuigd. Ik leer nog elke dag bij, voel nu wat mijn lichaam en geest nodig hebben, ik eet nu heel bewust en als ik al eens durf te zeuren in mijn voeding, is het zonder schuldgevoel, want ik heb geleerd dat ik de volgende maaltijd onmiddellijk terug het gezonde pad kies. Ik dank je heel hartelijk Vicky voor dit bijzonder mooie, meest voedende ;-) traject!!

  Inge

  Eet je bewust

  We duiken samen de diepte in om de oorzaken van je klachten in kaart te brengen en werken stapsgewijs naar een duurzame aanpassing van je voedingspatroon en levensstijl toe.  Ik bied je een behapbare en duidelijke voedingswijzer zodat je voor de rest van je leven weet en voelt hoe voeding op een eenvoudige manier kan zorgen voor minder klachten en meer energie.


  Ja, maar...


  > Ik heb al zoveel geprobeerd en het kost allemaal zoveel geld. Wie zegt er dat dit mij wél gaat helpen?

  De vraag is niet of het jou gaat helpen, de vraag is wat je gezondheid je waard is. Gun je het jezelf om eindelijk écht voor jezelf te kiezen? En te stoppen met zoeken naar oplossingen buiten jezelf?


  > Wanneer begint het traject?

  De deuren van de volgende editie van dit traject gaan opnieuw open op 15 maart 2023. Je kan je nu alvast inschrijven als je graag zeker wilt zijn van je plekje. Heb je er al zin in? Ik ook! Het aantal plaatsen houd ik per editie bewust beperkt zodat ik jullie van de nodige aandacht en liefde kan voorzien. Wacht dus niet te lang met inschrijven als je er graag wilt bij zijn, want vol = vol. Ik weet trouwens ook nog niet wanneer en of er een volgende editie zal plaatsvinden omdat ik het belangrijk vind om hier steeds mijn gevoel te blijven in volgen. 


  > Hoeveel tijd moet ik voor dit traject voorzien?

  Je hebt sowieso 3 maanden onbeperkt toegang tot het online leerplatform van SMAAKMAKER. De modules doorloop je volledig op je eigen tempo. Er is dus geen haast, maar ik zou ook aanraden om het traject niet te laten liggen. Kennis is namelijk pas waardevol als ze ook wordt toegepast én geïntegreerd in je dagelijkse leven ;-) Je mag rekenen dat je wekelijks gemiddeld 3 à 4 uur bezig bent met het traject. Dat omvat zowel het volgen van de modules als het invullen van de werkbladen, het beluisteren van de audio’s, boodschappen doen, koken en aanwezig zijn bij de live sessies.


  > Is dit traject ook voor mij als ik al gezond eet?

  Het kan nooit kwaad om wat nieuwe invalshoeken te krijgen en een en ander te herhalen. En het feit dat je al tot hier hebt gelezen betekent dat je er eigenlijk wel heel graag mee aan de slag wilt gaan, niet? Ik zou zeggen: je hebt helemaal niets te verliezen, alleen maar te winnen. Laat je dus inspireren en ga ervoor! Aarzel niet om me een mailtje te sturen of een gratis kennismakingsgesprek in te plannen als je graag nog even afstemt.


  > Kan ik dit traject ook volgen als ik geen klachten heb?

  Absoluut! Voeding preventief inzetten voor een kwalitatief en energiek leven is nog altijd de beste manier. In het slechtste geval haal je er receptinspiratie, winkelideetjes en praktisch toepasbare tips uit om je het dagelijkse leven zoveel leuker en aangenamer te maken ;-) De aha-momentjes en een nieuwe, bewustere kijk op voeding krijg je er helemaal gratis bij!


  > Is dit traject interessant voor mij als ik al eerder een traject bij je volgde?

  Ik weet uit ervaring dat mijn klanten vaak verschillende trajecten bij mij volgen. Meestal is dat om nog eens een aantal zaken op te frissen, om wat nieuwe input en inspiratie te krijgen, omdat ze ervan houden om op eigen tempo nog eens te herhalen waar het nu écht om gaat. Dus ja, dat kan zeker. Twijfel je of het in jouw specifieke geval nuttig is? Stuur me dan even een mailtje en dan help ik je graag.

  Dit traject heeft me ontzettend geholpen in lichaamsbewustwording, het verbinden met mijn lichaam en vertrouwen op mijn innerlijke kompas en intuïtie, mijn lichaam weet wat goed voor me is… Ik was geneigd om me in overlevingsmodus vast te klampen aan oplossingen van buitenaf, als een reddingsboei, maar vergat hierbij de wijsheid van mijn eigen lichaam en de signalen die het me gaf te vertrouwen… Ik leerde beter te luisteren naar die signalen en probeer ze te begrijpen en te volgen i.p.v. telkens in de weerstand en ontmoediging te gaan en dat is een ongoing proces… Het sloot ook perfect aan met mijn therapeutisch proces op dit moment.


  Er is geen algemene juiste oplossing of waarheid, enkel wat juist is voor jou. Ik heb enorm geapprecieerd hoe Vicky hier telkens weer op terugkwam en op deze manier ook niet claimde de waarheid in pacht te hebben… eerder omgekeerd! De belangrijke en super interessante info die ze brengt, helpt net om het vertrouwen in ons geniale lichaam te herstellen, zodat we zelf dagelijks aan de slag kunnen.


  Naast ontbrekende info qua voeding bracht het traject me ook moed, hoop en steun en vooral inzicht in mijn onderliggende beperkende overtuigingen, patronen en gewoontes, blinde vlekken, ... en dat is winst op lange termijn!

  – Benedikte

  "Als je kampt met chronische klachten (maag, darmen...) en ervoor openstaat om het op een natuurlijke manier te proberen veranderen (zonder medicijnen) door bewustwording en voeding te combineren, zeker doen!


  Je krijgt week na week nieuwe inzichten en tips en tricks om het te proberen en stap voor stap toe te passen voor een blijvend resultaat. Er zit voor elk type persoon iets tussen dat past en herkenbaar is.


  Op een bewuste manier kijken naar wat je eet, geeft verrassende resultaten. Het eindigt niet na dit traject, je gaat er op eigen tempo mee verder."

  – Karen