SMAAKMAKER | voedingsadvies
E-BOOK ENERGIE VOOR DRIE

De eerste stap naar meer energie als vrouwelijke ondernemer

Ook al weet je hoe belangrijk gezondheid is - zeker als ondernemer - is het net daar dat bij jou het schoentje wringt als je eerlijk bent met jezelf.


Je hebt doorheen de dag vaak energiedips en eigenlijk zelfs überhaupt de energie niet om alles te doen wat je zou moeten, laat staan willen doen.


De laatste tijd is je gebrek aan energie niet eens meer het enige dat je bezighoudt, het lijkt wel of je lijf je helemaal in de steek laat. Je buik is vaak zo opgeblazen dat je wel 5 maanden zwanger lijkt, je hebt moeite om vlot naar het toilet te kunnen gaan, je hebt vaker hoofdpijn, je spieren en gewrichten doen pijn


Wat is er toch aan de hand?

   Herken je jezelf nu hierin?


   Als je dit e-book gelezen hebt dan ben je op z’n minst enkele aha-momentjes rijker en weet je aan de hand van de tips al waar je zelf kan aan sleutelen om je energieniveau op te krikken.


   Ik deel in dit e-book namelijk mijn 3 beste holistische gezondheidstips waar al mijn klanten al ongelofelijk veel baat bij gehad hebben.


   Al direct aan de slag gaan?


   Download dan nu mijn gratis e-book Energie voor drie via het formulier hieronder. Dan komt hij zo dadelijk in je mailbox terecht.

    "Ik vond de tips super!"


    - Annelies

    "Ik vind het e-book heel waardevol, het helpt te reflecteren over gewoontes en laat je bij lichaamssignalen stilstaan. Het is eigenlijk meer dan een e-book, het is een werkboek dat je in contact brengt met je eigen lichaam."


    - Melinda

    "Amai, ik heb het e-book in 1 ruk uitgelezen! Supergeschreven én van waarde!"


    - Birgit

    "Heel herkenbaar! Het e-book heeft me warm gemaakt om het heft in handen te nemen en er eindelijk iets te gaan aan doen!"


    - Dominique

    “A woman in sync with her power

    can change the world.

    - Shikoba

    Ik ben Vicky en als holistisch voedings- en gezondheidscoach help ik voornamelijk bewuste, vrouwelijke ondernemers om op een natuurlijke manier van hun fysieke klachten af te komen zodat ze met volle energie in hun bedrijf kunnen staan.


    Omdat ik ervan overtuigd ben dat je gezondheid als ondernemer echt het fundament is van je bedrijf. Je mag nog zo’n mooie missie hebben, leuke plannen en ambitieuze doelen, als je lichaam protesteert dan gaat het niet. Dus hoe meer ondernemers ik beter voor zichzelf kan laten zorgen, hoe mooier zij op hun beurt de wereld kunnen maken.


    Met dit e-book wil ik je laten zien dat je elke dag opnieuw kan kiezen voor meer energie door je bewust te zijn van hoe je jezelf voedt, in alle mogelijke betekenissen. Door meer lichaamsbewustzijn te cultiveren kom je automatisch dichter bij een betere gezondheid en dat kan al door kleine, eenvoudige aanpassingen te doen.


    Ik geloof niet in quick fixes of mirakeloplossingen. Ik geloof wel in back to basics en duurzame oplossingen. Zolang we niet symptoombestrijdend werken, maar juist oog hebben voor de oorza(a)ken en leren denken in mogelijkheden i.p.v. in moeilijkheden ;-)


    Ik wens je er heel veel plezier, een mooi bewustzijn en fijne inzichten mee toe!