SMAAKMAKER | voedingsadvies
RECEPTEN E-BOOK

Jouw nieuwe verzameling favoriete én bruikbare recepten


Ben je op zoek naar lekkere recepten die je energie geven in plaats van kosten en daarnaast ook nog eens lief zijn voor je buik?


Zijn veel recepten die je in kookboeken of op internet vindt te ingewikkeld en op voorhand al 'niet haalbaar'?


Of heb je gewoon nood aan extra inspiratie in de keuken?


Dan hoef je niet langer meer te zoeken, want ik heb voor jou de oplossing.

Na jarenlang de vraag te krijgen wanneer ik nu eens een kookboek zou schrijven, is het moment ein-de-lijk aangebroken, hoera!


Het is een supertoegankelijk e-book geworden met maar liefst 12 van mijn beste recepten - ontbijt, lunch, avondmaal en dessert. Alle recepten worden bereid met zo veel mogelijk natuurlijke en onbewerkte ingrediënten en zijn zuivel-, gluten- én suikervrij.


En weet je wat? Doordat ze zo veelzijdig zijn, kan je ze vaak op zoveel manieren inzetten dat je straks echt een schat aan inspiratie én concrete actie in je handen hebt, geloof me!


En dat voor maar 15 euro - ook mooi meegenomen, toch? 

In dit e-book vind je niet alleen kant-en-klare recepten, maar ook heel wat extra tips en alternatieven. Als tijdelijke bonus vind je op het einde zelfs een handleiding voor een mogelijke basisvoorraad. Zo kan je mij alvast ook tijdens het boodschappen doen meenemen op je schouder en je laten inspireren en motiveren, handig he ;-)


Wat denk je, duiken we samen de keuken in?

"Het advies die je gaf was steeds duidelijk en overzichtelijk, met de nodige documentatie (lekkere receptjes trouwens!). Na een paar maand geen gluten en geen lactose meer te eten, en puur voedsel te beginnen eten, en geen 'troep' meer, begon ik wel te merken dat mijn darmen er vrede mee namen, eindelijk iets dat effect blijkt te hebben. Van 5 à 10 keer naar toilet gaan op een dag, is dit nu 2 à 3 keer, en krampen heb ik ook nog nauwelijks. In het algemeen ben ik daardoor ook gelukkiger en sta fitter in het leven. Volledige remissie van mijn auto-immuunziekte."

- Tar

"Vicky heeft me nieuwe inzichten, recepten en vele tips meegegeven. Maar vooral haar holistische aanpak, luisterend oor, enthousiasme en steun om op zoek te gaan naar wat voor me werkt en alternatieven voor bepaalde voedingsmiddelen zijn super. De concrete tips en verwijzingen naar welke voedingsmiddelen beter wel/niet maakten het mogelijk om vele zaken aan te passen in mijn dagdagelijks leven. Ik ga nu (nog) bewuster om met voeding en het voelt ook fijner en positiever om tijd en energie in dit veranderingsproces te steken dan de zoektocht in m’n eentje."

- E.

"Week na week kreeg ik meer energie en kon ik genieten van Vicky haar vele, lekkere recepten. Ik wil Vicky enorm bedanken voor de goede begeleiding, het fijne contact en om me te leren dat het ook mogelijk is om gezond én lekker te eten, ondanks mijn vele intoleranties. Ik ben enorm blij dat ik terug energie heb en weer volop van het leven kan genieten. Dankjewel, Vicky!”

- Claire

Ik ben Vicky en als holistisch voedings- en gezondheidscoach help ik voornamelijk bewuste, vrouwelijke ondernemers om op een natuurlijke manier van hun fysieke klachten af te komen zodat ze met volle energie in hun bedrijf kunnen staan.


Omdat ik ervan overtuigd ben dat je gezondheid als ondernemer echt het fundament is van je bedrijf. Je mag nog zo’n mooie missie hebben, leuke plannen en ambitieuze doelen, als je lichaam protesteert dan gaat het niet. Dus hoe meer ondernemers ik beter voor zichzelf kan laten zorgen, hoe mooier zij op hun beurt de wereld kunnen maken.


Met dit e-book wil ik je laten zien dat voedzaam en lekker eten hand in hand kunnen gaan. Dat dat ook heel eenvoudig kan zijn, zul je merken als je ermee aan de slag gaat. Voor je het weet, heb je een heel arsenaal aan nieuwe recepten en geslaagde creatieve experimenten! Elke dag opnieuw kan je gaan voor meer energie door je ervan bewust te worden hoe je jezelf voedt - in alle mogelijke betekenissen.


Ik geloof niet in quick fixes of mirakeloplossingen. Ik geloof wel in back to basics en duurzame oplossingen. Zolang we niet symptoombestrijdend werken, maar juist oog hebben voor de oorza(a)ken en leren denken in mogelijkheden i.p.v. in moeilijkheden ;-)


Je kan elke dag opnieuw kiezen voor een betere gezondheid. En ik zie bij de meer dan 500 klanten die ik intussen al mocht begeleiden dat je door kleine aanpassingen te doen grootse resultaten kan bereiken. Én dat dat ook op een leuke manier kan ;-) Veel kookplezier!