ZORG GOED VOOR JE LICHAAM.

HET IS DE ENIGE PLEK WAAR JE ZULT LEVEN.

- Jim Rohn

AfspraakEen afspraak maken of verzetten kan enkel telefonisch op het nummer 0499 12 89 48.

 

Opgelet: nieuwe patiënten kunnen pas vanaf juni 2020 in de praktijk terecht om een individueel traject aan te vatten. De eerste afspraak kan uiteraard nu wel al vastgelegd worden.

 

Een afspraak annuleren kan enkel telefonisch en tot 48u op voorhand. Bij het niet tijdig afzeggen van een afspraak zal het verschuldigde bedrag worden aangerekend, d.w.z. dat het consult in mindering zal gebracht worden van het totale aantal consulten binnen jouw traject. Omwille van organisatorische en administratieve redenen is het annulatiebeleid heel strikt: een geboekt en aangevangen traject wordt noch geheel, noch gedeeltelijk terugbetaald.

 

Uit respect voor iedereen neem ik mijn telefoon niet op tijdens consulten, bel dus gerust op een ander moment eens terug. Heb je mij echt dringend nodig? Spreek dan een boodschap in en ik bel je terug van zodra dat mogelijk is. Ik ben over het algemeen het best telefonisch bereikbaar op maandag- of woensdagvoormiddag.

 

Resultaten van intolerantietesten, stoelgangonderzoeken, bloeduitslagen, … mag je meebrengen naar de afspraak, maar mogen liefst een week op voorhand worden doorgestuurd naar smaakmaker@vickybuyle.be.


Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwigheden van SMAAKMAKER?


Schrijf je in en ontvang enkele keren per jaar de nieuwsbrief.

453

Tevreden klanten

242

gemaakte gerechten

2380

uren gekookt

461

volgers

Contacteer me!


Heb je een vraag of een probleem ?

Laat het mij weten en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

Bel me

Mail me

Ten Berg 16

9070 Heusden

+32 499 12 89 48

smaakmaker@vickybuyle.be

Copyright @ All rights reserved Jeroen Boone

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te geven (wees gerust, ze bevatten geen suiker). Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van de bovenvermelde cookies.

Meer info
Accepteren