SMAAKMAKER | voedingsadvies
INDIVIDUEEL TRAJECT

NOTHING TASTES AS GOOD

AS HEALTHY FEELS

- Onbekend

Individueel traject

Herken je dit?


 • Jouw gezondheid is misschien wel het belangrijkste fundament waar je bedrijf op gebouwd is. En het is juist dat waar je je de laatste tijd zorgen over maakt. Als je even eerlijk bent met jezelf dan zie je wel in dat je lijf nu niet bepaald in goede conditie is. En die heb je wél nodig om je missie met anderen te kunnen blijven delen én zelf nog te kunnen genieten van quality time met je partner, gezin, vrienden, …

 

 • Hoe graag je het ook anders zou zien, je hebt als ondernemer helemaal niet de tijd, de energie of de goesting om zelf te gaan uitzoeken wat er nu eigenlijk allemaal schort en wat je daar concreet aan kan doen. Misschien probeerde je dat wel al en kwam je helemaal niet verder met Mr. Google en boek nummer 47. Geloof me, ik voel je frustratie!

 

 • Je hebt écht niet zo veel energie als je zou willen, je spijsvertering loopt ook niet bepaald vlotjes want het voelt regelmatig alsof je een baksteen hebt ingeslikt, je ziet er soms letterlijk uit alsof je 5 maanden zwanger bent en je kan vaker niet dan wel naar het toilet. Je menstruatie is tegenwoordig precies heviger dan vroeger en je hoort jezelf ook regelmatig zeggen dat je hoofdpijn hebt. Ik moet er voor jou waarschijnlijk geen tekeningetje meer bij maken hoe deze klachten een impact hebben op jou als vrouw, maar ook als ondernemer.
Vicky Buyle holistische voeding voedingscoach voedingsdeskundige ervaringsdeskundige voeding lichaam ondersteunen bewustzijn lichaamsbewustzijn lichamelijke klachten ziekte gezondheid persoonlijke begeleiding voedingsbegeleiding voedingsadvies op maat
 • Je bent zorgend van aard en dat siert je. Je bent het dan ook gewend om voor anderen te zorgen – je partner, kinderen en klanten komen helemaal niks tekort – maar wie zorgt er voor jou? Wist je überhaupt maar hoe je dat voor jezelf kon invullen zonder dat je in een burn-out terechtkomt... Je beseft ook wel dat een warm bad of een dagje sauna niet voldoende zijn als het over zelfzorg gaat. Maar wat dan wel? Elke dag uren in de keuken staan om een nóg voedzamere maaltijd op tafel te zetten? Drie keer per week sporten met een personal trainer? ’s Ochtends naar de yogales en ’s avonds ook nog een sociaal leven? Dat allemaal naast het runnen van je eigen zaak – wie houdt dat in godsnaam vol? En als je het dan ook nog eens allemaal goed wilt doen en op voorhand al weet dat je dat niet zult kunnen, dan begin je er nog liever niet aan. Al die moetens zorgen alleen maar voor extra druk en meer stress, twee dingen die je wel kan missen.


 • Gelukkig eet je wel al gezond. Je vindt het belangrijk om biologisch te eten en elke dag op z’n minst verse groenten op tafel te zetten. Alleen kom je er niet uit wat je nu precies wel of net niet zou moeten eten om van je klachten af te komen en wat meer energie te hebben. Het feit dat je lichaam zo protesteert, wil toch zeggen dat het niet helemaal tevreden is met wat het te eten krijgt? En is het niet de bedoeling dat je net energie krijgt na je maaltijd in plaats van dat je er bijna van in slaap valt achter je bureau? Je hebt je al suf gedacht over hoe je ervoor zou kunnen zorgen dat je voeding meer is afgestemd op de noden van je lichaam, maar zonder resultaat, want je begrijpt niet wat je lichaam je exact wil vertellen. Bovendien ben je bang dat het je weer zoveel extra tijd zal kosten om hier meer mee bezig te zijn en die heb je niet want je hebt al zo veel te doen.

Hoe zou het voor je zijn als je…

 

… met een gezond lichaam en vol vertrouwen verder kon bouwen aan je bedrijf? Omdat je beter in je vel zit, kan je daarnaast ook onbezorgd genieten van het leven, quality time met je partner, gezin, vrienden, …

 

… eindelijk snapt wat je lijf je wil vertellen, waar al die pijntjes en dat gekwakkel vandaan komen en vooral: als je ervan verlost bent doordat je nu snel en simpel de dingen kunt doen die helpen?

 

meer energie had, een vlotte spijsvertering, een rustigere en plattere buik en een pijnloze menstruatie? En als je niet meer geveld zou worden door hoofdpijn en andere klachten die je ongelofelijk in de weg zitten, zowel privé als professioneel?

 

… als vrouw en ondernemer op dagdagelijkse basis beter voor jezelf zou kunnen zorgen op zo’n manier dat het haalbaar en zelfs leuk is om te doen?

 

exact zou weten wat je kan eten om van je gezondheidsklachten af te komen én meer energie te krijgen zonder dat dat betekent dat je elke dag uren in de keuken moet staan?

Ja, dat is mogelijk!

 

Als we samen gedurende 4 maanden aan de slag gaan in een individueel traject dan is dat exáct wat er zal gebeuren.

 

Wat is er allemaal inbegrepen in dit traject?

 • een uitgebreid intakeformulier en voorbereiding van je dossier
 • 4 online 1-op-1 sessies van 60 minuten
 • advies en coaching op maat van jou en jouw lichaam 
 • tussentijdse e-mailsupport bij vragen - gedurende jouw hele traject houd je een lijntje met mij voor al jouw vragen, struggles, kleine en grote wins :-)
 • interpretatie, analyse en bespreking van jouw laboresultaten – indien van toepassing
 • recepten, praktische info, documenten, werkbladen, mindset tips en reflectievragen – ter ondersteuning van je proces
 • mijn onverdeelde, liefdevolle aandacht en empathisch, luisterend oor :-)
 • 1 jaar GRATIS TOEGANG tot de online cursus Echt eten met een heldere kijk op voeding t.w.v. 95 euro

 • 1 jaar GRATIS TOEGANG tot 4 online seizoenstrajecten Lente in je lijf, Proef de zomer, Helende herfstvoeding en Winters warm t.w.v. 388 euro

Aan het einde van het traject ga jij naar huis met:

 

 • een andere kijk op jouw lichaam dat nu in een veel betere conditie verkeert. Je voelt veel meer vertrouwen in jezelf, je gezondheid en in het feit dat je lichaam je bondgenoot is die je helpt om beter in je vel te zitten. Daardoor ervaar je niet alleen veel meer levensenergie, maar sta je ook weer sterker in je bedrijf. Hoe mooi is het dat straks ook jouw klanten en hun omgeving kunnen meegenieten van jouw herwonnen gezondheid?

 

 • inzicht in de werking van je lichaam en de oorzaak van je klachten. Je weet nu niet alleen exact wat ze je komen vertellen, maar ook wat jij er kan aan doen zonder dat het je massa’s extra tijd en energie kost. Je hebt niet alleen een handleiding van je lijf, maar ook de gezondheidstools in handen om zelfs na dit traject steeds opnieuw te kunnen op terugvallen. Verdwalen in al het gezondheidsadvies dat je online vindt, is voorgoed verleden tijd.  

 

 • bakken meer energie en een vlotte en rustige spijsvertering. Je menstruatie is rustiger, je bent van je hoofdpijn en andere fysieke klachten verlost. Leuke bijwerking: je toiletbezoekjes zien er na ons traject nooit meer hetzelfde uit, you will see ;-)

 

 • veel meer mentale rust en minder stress omdat je nu weet hoe je voor jezelf kan zorgen en wat dat in jouw specifieke geval betekent. Meer ontspanning, tijd en ademruimte zijn dan ook een logisch gevolg.

 

 • het besef dat jezelf goed voeden eenvoudig, haalbaar én zelfs leuk is. Je weet nu eindelijk welke voeding voor jou en jouw lichaam geschikt is. Een tevreden lichaam is niet alleen happy aan de binnenkant, maar straalt ook aan de buitenkant. Wedden dat je binnenkort zelfs complimenten krijgt van je omgeving en je klanten over hoe goed je eruit ziet? En wie weet steek je hen zelfs wel aan met jouw nieuwe bewustzijn, positieve vibes en stralende energie ;-)

“Geef een man een vis en hij heeft een dag te eten.

Leer een man vissen en hij heeft zijn hele leven eten.”

- Chinees gezegde

Hoeveel bedraagt jouw investering?

 

Je investering voor dit traject is 975 euro. Omdat ik geloof dat iedereen recht heeft op een betere gezondheid, wil ik niet dat financiële struggles deze in de weg staan.

 

Wil je dus graag in termijnen betalen? Dan kan dat.

 

In dat geval betaal je 4 x 265 euro. Deze optie kan je kiezen bij het afrekenen via de knop hieronder.

Hoe anderen hun traject bij mij ervaarden

“Vicky is een hele fijne dame die je op een hele aangename manier op weg helpt. Haar tips zijn duidelijk, de aanpak warm en menselijk. Ik voelde me heel snel op mijn gemak bij haar! Ze liet me inzien dat mijn innerlijk kompas gewoon even on hold stond, maar nu enkele maanden later tikt het als nooit tevoren! Ik leerde luisteren naar mijn lichaam... iets wat ik veel te lang niet had gedaan. Ik zal haar voor altijd dankbaar zijn!”

– Wendy

“Toen ik bij Vicky voor het eerst aankwam, voelde ik me heel fragiel, vermoeid en geblokkeerd. Ik was reeds een paar maanden mijn voeding aan het aanpassen en voelde me heel alleen in het proces. Stap voor stap verfijnden we samen de aanpak om mijn lichaam terug sterker te maken. Samenwerken met Vicky is heel aangenaam, ze is empathisch en schrikt niet terug om je op een vriendelijke manier een spiegel voor te houden. Op die manier maak je heel wat vooruitgang. We zijn nu 10 maanden verder sinds het traject begonnen is en ik voel me energieker, fitter en sterker. Zonder haar luisterend oor was de 'reis' veel moeilijker geweest.”

– Lisa

“Wat ik apprecieer in de aanpak van Vicky is dat de mens in zijn geheel wordt beschouwd. Het werd me nog meer duidelijk hoe lichaam en geest elkaar beïnvloeden, hoe ze als een gebalanceerd systeem samenwerken. Vicky hielp me stil te staan bij dit fragiele evenwicht en spoorde me aan meer te leren ‘voelen’ en te vertrouwen op mijn intuïtie, eerder dan te snel in de ratio te schieten. Dit is iets dat ik meeneem. Wetende dat je darmen je tegelijk dankbaar zijn, is een extra motivator.Tot nu toe ervaar ik, door bewuster te eten wat goed voor me is, en door beter te proberen voelen, enkel positieve effecten op mijn gezondheid. Vicky is een hartelijke, rustige en empathische vrouw, die vanuit een persoonlijke insteek en een daaruit gegroeide passie, haar medemens helpt. Aan de energie die ze uitstraalt, voel je dat ze dicht bij zichzelf staat en zelf een zeer gebalanceerd persoon is.

Bedankt Vicky!”

- Kim

“In de loop van de voorbije weken zijn - samen met Vicky - een aantal eetgewoontes naar boven gekomen, waar ik zelf niet altijd bewust van was. Ik geniet immers reeds lang van alle lekkers om te eten of te koken maar ook tips voor restaurantjes en take away laveerden me doorheen een eerder goed gevulde en drukke levensstijl als ondernemer. Ik hou ervan om te bewegen, te ontdekken, mijn passie rond hedendaagse beeldende kunst te volgen en te dragen, én nu is er met het traject van SMAAKMAKER aandacht vrijgekomen voor een optimale verbetering van mijn gezondheid. Hoewel ik dacht niet écht lichamelijke klachten te hebben, werd door de onderbouwde vakkennis en de genereuze suggesties van Vicky meer en meer duidelijk dat ik mijn lichaam beter en anders kan dienen dan dat ik tot nu toe deed. Haar advies heeft me heel concreet leren zien en proeven wat ik écht eet én wat dat doet met mijn eigen lijf. Die persoonlijke aanpak heeft me gestimuleerd om liefdevol aandacht te besteden aan mijn voeding zonder dat ik het gevoel heb zoveel te moeten veranderen aan mijn levensstijl: ik blijf heel actief, en nu zelfs met een hernieuwde energie én met een rustigere blik. De kleurrijke ingrediënten, de rare namen van producten of de nieuwe smaken zijn ontdekkingen die mij en mijn nabije omgeving volledig omarmd hebben. Kijken, voelen, ruiken, luisteren en smaken zijn geen loze begrippen meer tijdens het kopen, koken, bakken en stoven. Alle zintuigen staan weer zacht en scherp. Dankuwel.”

– Els

“Een ongemak werd plots een chronische aandoening. De enige oplossing: levenslang immunosuppressiva. Mijn kritische en ook wel een beetje opstandige geest weigerde dit te accepteren en ik begon een zoektocht naar verandering. 'Ik kan het wel alleen' liet ik mede dankzij Vicky varen. We begonnen een zoektocht waar ze mij op zachte wijze confronteerde met gewoontes en denkpatronen die destructief zijn, maar jij voor jezelf als beloning zag. Het is een verrijkende tocht geweest, waarin ik me door Vicky gesterkt voelde. Samen ga je veel verder.”

– Lies

Hoe werkt de betaling?


De betaling gebeurt volledig online en kan met Bancontact of Visa en zelfs met de betaalapp van je telefoon. Als je bij het afrekenen kiest voor termijnbetalingen dan hoef je daar verder niks voor te doen, het bedrag wordt dan via een beveiligde verbinding de komende maanden automatisch afgeschreven. 

 


Hoe maak ik een afspraak voor mijn sessies?


Na ontvangst van je betaling krijg je een bevestigingsmail met een link naar mijn online agenda. Daar kan je dan je eerste sessie inboeken op een moment dat voor jou past. De vervolgsessies leggen we samen vast en dat doen we telkens aan het einde van je voorgaande sessie.

Veelgestelde vragen

 

Waar gaan de sessies door?


De sessies vinden plaats via Zoom. Je hoeft hiervoor niks te installeren of te downloaden. Daarnaast verlies je natuurlijk ook geen tijd met je verplaatsing en hoef je geen fileleed te trotseren, lekker efficiënt en rustig toch? ;-) Het enige wat ik van je vraag is dat je zorgt voor een goede internetverbinding op je computer en een plek waar we ongestoord kunnen praten.

 


Is er terugbetaling voorzien door de mutualiteit?


Voorlopig wordt dit door de meeste mutualiteiten niet voorzien, met uitzondering van Helan die een terugbetaling van 25 euro per kalenderjaar voorziet. Als zelfstandige kan je dit traject sowieso wel inbrengen in je kosten. Je krijgt na inschrijving automatisch een factuur toegestuurd voor in je boekhouding. Vergeet bij het invullen van je persoonsgegevens ook niet je bedrijfsgegevens zoals naam en btw-nummer of ondernemingsnummer te vermelden.

“The first wealth is health.”

- Ralf Waldo Emerson

“Voor je lichaam zorgen is een investering.

Je krijgt er iets voor terug dat onbetaalbaar is.”

- onbekend

"Ik ging van start met een traject bij Vicky, omdat ik regelmatig last had van energiedips. Als ondernemer vond ik dit lastig, want de afspraken liepen gewoon door. Ook in combinatie met de yogalessen die ik in de vroege ochtenden en late avonden verzorg, was het soms puzzelen met eten. Wat is nu wijsheid?


Vicky heeft me enorm geholpen met super praktische tips en recepten. Ze kijkt echt met je mee wat er bij jou leefstijl past. Geen hocuspocus voedingssupplementen maar goed en gezond eten. Ik was bang dat ik uren zou moeten mealpreppen in de keuken, maar niets is minder waar! De overnight oats zijn een nieuwe favoriet en hebben mijn ochtend omgetoverd zonder energiedips.


Mocht je twijfelen over het werken met Vicky, ik zeg doen! Het is een enorm cadeau voor jezelf als je een gezonde basis wilt leggen. Je hebt er de rest van je leven plezier van!"


- Eline, bezielster van Selfcare School