SMAAKMAKER | voedingsadvies
INDIVIDUEEL VOEDINGSADVIES

NOTHING TASTES AS GOOD

AS HEALTHY FEELS

- Onbekend

Individueel voedingsadvies

Als je hier terecht bent gekomen, dan heb je zonet besloten om je voedingspatroon en levensstijl aan te pakken. Dit is een eerste, hele belangrijke stap op weg naar een betere gezondheid. Bij de volgende stappen die je op deze weg zet, begeleid ik je graag.

 


 “Het aanpassen van je voeding is een proces

dat vraagt om tijd en ruimte, maar ook

om zachtheid en mildheid naar jezelf toe.”


- Vicky Buyle

 


Misschien heb je al gemerkt dat het niet helpt om jezelf op een streng dieet te zetten en enkel en alleen vanuit het hoofd en met een sterke wilskracht gezonder te gaan eten. Misschien ook niet.

 

Maar de kennis hebben over de voeding en de levensstijl die bij jouw unieke zelf passen, is een ding. Een ander ding is het toepassen daarvanHet consequent en stap voor stap integreren van nieuwe en/of andere gewoontes, het doorbreken van blokkades en weerstanden en het ontcijferen van wat jouw lichaam je wil vertellen met al die klachten; ook dat hoort erbij.

 

Net omdat dit proces om tijd en toewijding vraagt en ik je op een duurzame manier vooruit wil helpen, is een individueel traject opgebouwd uit verschillende sessies.

Vicky Buyle holistische voeding voedingscoach voedingsdeskundige ervaringsdeskundige voeding lichaam ondersteunen bewustzijn lichaamsbewustzijn lichamelijke klachten ziekte gezondheid persoonlijke begeleiding voedingsbegeleiding voedingsadvies op maat

“Vicky is een hele fijne dame die je op een hele aangename manier op weg helpt met het aanpassen van je voeding/levensstijl. Haar tips zijn duidelijk, de aanpak warm en menselijk. Ik voelde me heel snel op mijn gemak bij haar! Ze liet me inzien dat mijn innerlijk kompas gewoon even on hold stond, maar nu enkele maanden later tikt het als nooit tevoren! Ik leerde luisteren naar mijn lichaam... iets wat ik veel te lang niet had gedaan. Ik zal haar voor altijd dankbaar zijn!”

– Wendy

“Toen ik bij Vicky voor het eerst aankwam, voelde ik me heel fragiel, vermoeid en geblokkeerd. Ik was reeds een paar maanden mijn voeding aan het aanpassen en voelde me heel alleen in het proces. Stap voor stap verfijnden we samen de aanpak om mijn lichaam terug sterker te maken. Samenwerken met Vicky is heel aangenaam, ze is empathisch en schrikt niet terug om je op een vriendelijke manier een spiegel voor te houden. Op die manier maak je heel wat vooruitgang. We zijn nu 10 maanden verder sinds het traject begonnen is en ik voel me energieker, fitter en sterker. Zonder haar luisterend oor was de 'reis' veel moeilijker geweest.”

– Lisa

Praktisch


Een individueel traject duurt 4 maanden. Wij zien elkaar 1 keer per maand. Je kan daarbij kiezen of je dat liefst persoonlijk of online laat doorgaan.


Tussen de consulten door ga jij aan de slag met de het advies en de tips die ik je tijdens de consulten heb aangereikt en met de inzichten die je zelf hebt opgedaan.


Tijdens de sessies evalueren we wat goed en minder goed loopt en sturen we bij waar nodig. Je kan mij op die momenten ook al je vragen stellen en jij krijgt mijn onverdeelde, liefdevolle aandacht en mijn empathisch, luisterend oor er gratis bij. :-) Ik zorg ervoor dat je de nodige achtergrondinfo op papier of per mail krijgt, zodat je thuis ook alles nog eens rustig kan nalezen. 


Na onze sessie krijg je van mij per mail ook recepten, kooktips en inspiratie in de vorm van leuke adresjes om te winkelen of uit eten te gaan. Dat is alvast een zoektocht die jij niet meer van nul hoeft te maken. 


Heb je na afloop van het individuele traject nog nood aan extra opvolging? Dan kan dat in de vorm van 1 of meerdere individuele opvolgconsulten. 


  Je kan je via de knop hieronder inschrijven voor een individueel traject en makkelijk online betalen. Na ontvangst van je betaling krijg je een mailtje om alvast je eerste sessie in te boeken. 


  Niet helemaal zeker of dit het aanbod is dat best bij jou past? Boek dan gerust een gratis kennismakingsgesprek in van 30 minuten en dan bekijken we samen hoe ik je best kan helpen. 

  INDIVIDUEEL TRAJECT


  Ik begeleid jou en je lichaam in alle zachtheid naar meer lichaamsbewustzijn en een betere gezondheid


  Wat zit er allemaal inbegrepen in dit traject?


  • opmaak en voorbereiding van jouw dossier
  • interpretatie, analyse en bespreking van jouw laboresultaten - bloed, intoleranties, stoelgang
  • persoonlijk en holistisch voedingsadvies - verspreid over 4 sessies van elk 60 minuten
  • feedback op jouw voedingsdagboek - als je dat wilt
  • thematische achtergrondinformatie - op papier of digitaal
  • recepten, praktische info en kooktips - per mail
  • mijn onverdeelde, liefdevolle aandacht en empathisch, luisterend oor :-) 

  Hoeveel bedraagt jouw investering?


  € 375


  Omdat ik geloof dat iedereen recht heeft op een betere gezondheid, wil ik niet dat financiële struggles deze in de weg staan.


  Wil je dus graag in schijven betalen? Dan kan dat.

  In dat geval betaal je gedurende 3 maanden maandelijks

  135 euro  Opgelet: vanaf januari 2023 gelden andere prijzen. Ik heb dit jaar nog 1 plekje vrij aan het huidige tarief.