SMAAKMAKER | voedingsadvies
INDIVIDUELE TRAJECTEN

HEALTH IS ADDING A LEVEL OF INTENTION

TO EVERY AREA OF YOUR LIFE

– Miranda Anderson

Individueel traject

Als je hier terecht bent gekomen, dan heb je zonet besloten om je voedingspatroon en levensstijl aan te pakken.

Dit is een eerste, hele belangrijke stap op weg naar een betere gezondheid.

Bij de volgende stappen die je op deze weg zet, begeleid ik je graag.

 


 “Het aanpassen van je voeding is een proces

dat vraagt om tijd en ruimte, maar ook

om zachtheid en mildheid naar jezelf toe.”


- Vicky Buyle

 


Misschien heb je al gemerkt dat het niet helpt om jezelf op een streng dieet te zetten en enkel en alleen vanuit het hoofd en met een sterke wilskracht gezonder te gaan eten.

Misschien ook niet.

 

Maar de kennis hebben over de voeding en de levensstijl die bij jouw unieke zelf passen, is een ding.

Een ander ding is het toepassen daarvan.

Het consequent en stap voor stap integreren van nieuwe en/of andere gewoontes, het doorbreken van blokkades en weerstanden en het ontcijferen van wat jouw lichaam je wil vertellen met al die klachten; ook dat hoort erbij.

 

Net omdat dit proces om tijd en toewijding vraagt en ik je op een duurzame manier vooruit wil helpen, is een individueel traject opgebouwd uit verschillende sessies.


“Vicky is een hele fijne dame die je op een hele aangename manier op weg helpt met het aanpassen van je voeding/levensstijl. Haar tips zijn duidelijk, de aanpak warm en menselijk. Ik voelde me heel snel op mijn gemak bij haar! Ze liet me inzien dat mijn innerlijk kompas gewoon even on hold stond, maar nu enkele maanden later tikt het als nooit tevoren! Ik leerde luisteren naar mijn lichaam... iets wat ik veel te lang niet had gedaan. Ik zal haar voor altijd dankbaar zijn!”

– Wendy

“Toen ik bij Vicky voor het eerst aankwam, voelde ik me heel fragiel, vermoeid en geblokkeerd. Ik was reeds een paar maanden mijn voeding aan het aanpassen en voelde me heel alleen in het proces. Stap voor stap verfijnden we samen de aanpak om mijn lichaam terug sterker te maken. Samenwerken met Vicky is heel aangenaam, ze is empathisch en schrikt niet terug om je op een vriendelijke manier een spiegel voor te houden. Op die manier maak je heel wat vooruitgang. We zijn nu 10 maanden verder sinds het traject begonnen is en ik voel me energieker, fitter en sterker. Zonder haar luisterend oor was de 'reis" veel moeilijker geweest.”

– Lisa

Vicky Buyle holistische voeding voedingscoach voedingsdeskundige ervaringsdeskundige voeding lichaam ondersteunen bewustzijn lichaamsbewustzijn lichamelijke klachten ziekte gezondheid persoonlijke begeleiding voedingsbegeleiding voedingsadvies op maat

Praktisch


Een individueel traject duurt 3 maanden. Wij zien elkaar 1 keer per maand. Je kan daarbij kiezen of je dat liefst persoonlijk of online laat doorgaan.


Tussen de consulten door ga jij aan de slag met de het advies en de tips die ik je tijdens de consulten heb aangereikt en met de inzichten die je zelf hebt opgedaan.


Tijdens de sessies evalueren we wat goed en minder goed loopt en sturen we bij waar nodig. Je kan mij op die momenten ook al je vragen stellen en jij krijgt mijn onverdeelde, liefdevolle aandacht en mijn empathisch, luisterend oor er gratis bij. :-)


Je krijgt per mail ook recepten, kooktips en inspiratie in de vorm van leuke adresjes om te winkelen of uit eten te gaan. Dat is alvast een zoektocht die jij niet meer van nul hoeft te maken. 


Heb je na afloop van het individuele traject nog nood aan extra opvolging? Dan kan dat in de vorm van 1 of meerdere individuele opvolgconsulten. 


  Je kan je via de knop hieronder inschrijven voor een individueel traject en makkelijk online betalen.


  Niet helemaal zeker of dit het aanbod is dat best bij jou past? Boek dan gerust een gratis kennismakingsgesprek in van 30 minuten en dan bekijken we samen hoe ik je best kan helpen. 

  INDIVIDUEEL TRAJECT

  3 sessies van 60 minuten


  Ik begeleid jou en je lichaam in alle zachtheid naar meer lichaamsbewustzijn en een betere gezondheid


  € 250


  Omdat ik geloof dat iedereen recht heeft op een betere gezondheid, wil ik niet dat financiële struggles deze in de weg staan.


  Wil je dus graag in schijven betalen? Dan kan dat.

  In dat geval betaal je gedurende 3 maanden maandelijks 92 euro