SMAAKMAKER | voedingsadvies
INDIVIDUEEL CONSULT

HEALTH IS ADDING A LEVEL OF INTENTION

TO EVERY AREA OF YOUR LIFE

– Miranda Anderson

Individueel consult

Ben je al vertrouwd met het aanpassen van je voedingspatroon?

Heb je nood aan wat extra motivatie?

Bots je op een specifiek probleem?

Wil je graag even terug op weg gezet worden?

 

Dan ben je van harte welkom in een individueel consult.

Noot: Sommige zaken vragen om meer tijd en toewijding. Ik zie dit graag als een reis waarin we samen stap voor stap op weg gaan. Voor een verandering van je voedingspatroon en levensstijl, het aanpakken van chronische klachten, complexe patronen of het interpreteren en bespreken van uitgebreide labo-uitslagen is een individueel traject beter geschikt. Zo kan ik je in meerdere sessies op een duurzame manier begeleiden naar een groter lichaamsbewustzijn en een betere gezondheid.

Praktisch

 

Een individueel consult duurt 60 minuten. Je kan daarbij kiezen of je dat liefst persoonlijk in de praktijk in Heusden (Destelbergen) of online laat doorgaan.

 

Tijdens het consult kan je mij al je vragen stellen en krijg je mijn onverdeelde, liefdevolle aandacht en mijn empathisch, luisterend oor er gratis bij. :-)

 

Achteraf krijg je per mail ook informatie, documentatie, recepten, kooktips en andere inspiratie – indien van toepassing.  Alles hangt af van jouw behoefte en hoe ik jou op dat moment het beste vooruit kan helpen.

 

Na het consult ga jij aan de slag met het advies en de tips die ik je tijdens onze sessie heb aangereikt en met de inzichten die je zelf hebt opgedaan.

 

Heb je na afloop van het individuele consult nog nood aan extra opvolging? Dan kunnen we dat samen inplannen op het einde van het consult of je boekt zelf achteraf een nieuw individueel consult in via de online agenda.

INDIVIDUEEL CONSULT

 

1 sessie van 60 minuten

 

Ik zet je graag terug op weg zodat jij je reis naar meer lichaamsbewustzijn en een betere gezondheid met een gerust gemoed kan vervolgen.

 

€ 85

 

Je kan via de knop hieronder een individueel consult aanvragen en makkelijk online betalen. Achteraf krijg je een mailtje om je afspraak in te plannen via de online agenda.

Niet helemaal zeker of dit het aanbod is dat best bij jou past? Boek dan gerust een gratis kennismakingsgesprek in van 30 minuten en dan bekijken we samen hoe ik je best kan helpen.