ONE DAY

I'M GONNA MAKE THE ONIONS CRY

Voeding voor lichaam en ziel




Voeding voor lichaam en ziel is een interactieve, toegankelijke workshop waar verschillende thema's aan bod zullen komen, o.a.


  • dat wat en hoe we eten een invloed heeft op hoe we ons voelen en wie we zijn (de werking van de hersen-darmas)
  • een andere (lees: holistische) kijk op voeding
  • hoe je al je lichamen (ja, er is méér dan alleen het fysieke lichaam, veel meer zelfs) op een volwaardige manier kunt voeden
  • de herkomst van onze voeding
  • gezond en bewust eten in een wereld van overvloed
  • energetische voedingswaarde
  • individualiteit binnen voeding
  • jezelf voeden volgens de seizoenen van de natuur en van het leven
  • ...



Deze workshop is echt iets voor jou als...


  • je je bewust bent dat wat je eet een invloed heeft op hoe je je voelt en je daar graag meer wilt over weten
  • je het gevoel hebt dat wat je eet niet helemaal overeenstemt met wie jij bent of wilt zijn en daar graag verandering zou in brengen
  • je graag op basis van nieuwe inzichten en kennis bewuste keuzes wil gaan maken die je dichter bij jezelf en een gezonder lichaam brengen
  • je duidelijk voelt dat je hierbij moet zijn :-)



Hier lees je wat anderen van deze workshop vonden. 






Voeding en HSP


Heb je er ooit al eens bij stilgestaan dat voeding en hooggevoeligheid een directe link hebben met elkaar?  Ik wel, en hoe meer ik me in deze materie verdiep, hoe boeiender ze wordt! Voeding en HSP is een interactieve, toegankelijke workshop waar verschillende thema's aan bod zullen komen, o.a.


  • verschillende facetten van HSP
  • hoe voeding HSP kan beïnvloeden én omgekeerd
  • hoe je jezelf zo kan voeden dat je meer rust en balans ervaart
  • dat voeding veel meer is dan wat je elke dag in je mond stopt
  • hoe je beter kan leren aarden
  • ...



Deze workshop is echt iets voor jou als...


  • je al langer weet dat je hooggevoelig bent en nog op zoek bent naar duidelijke handvaten om daarmee om te gaan, hoofdzakelijk op vlak van voeding
  • je vermoedt dat je hooggevoelig bent en daar graag op een bewuste, positieve en vooral voedende manier wilt mee leren omgaan 
  • je vaak overspoeld wordt door indrukken en prikkels (zowel extern als intern)
  • je voelt dat bepaalde voeding je uit balans brengt, andere voeding je juist oplaadt en je voor jezelf hierrond graag wat meer duidelijkheid wilt
  • je duidelijk voelt dat je hierbij moet zijn :-)



De workshop vindt plaats op datum nog te bepalen en gaat door in het BlinkHuis in Gent:

BlinkOut, ruimte Zindering (2de verdieping)

Vlaanderenstraat 53

9000 Gent


BlinkOut is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, met de fiets of met de auto (ondergrondse parking Gent Zuid). Kom gerust enkele minuutjes op voorhand, zodat we tijdig kunnen beginnen met de workshop.



De deelnameprijs voor deze workshop bedraagt 55 euro per persoon. Als je inschrijft vóór (datum nog te bepalen) dan kan je gebruikmaken van de vroegevogelprijs van 45 euro - water, koffie, thee, gezonde hapjes en een receptenbundel zijn inbegrepen in de prijs. 


Inschrijven kan door een mail te sturen naar smaakmaker@vickybuyle.be

Je inschrijving is pas definitief bevestigd nadat het inschrijvingsgeld werd overgeschreven op het rekeningnummer BE79 0016 9889 0433 met vermelding van je naam + workshop VLZ als mededeling. Omwille van organisatorische redenen en de sterkte van de groep is het annulatiebeleid heel strikt: het inschrijvingsgeld wordt noch geheel, noch gedeeltelijk terugbetaald.


Om voor iedereen een veilige omgeving en een rustig kader te creëren, is het aantal plaatsen bewust beperkt gehouden.

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 18 september 2020 van 14u tot 17u en gaat door in het BlinkHuis in Gent:

BlinkOut, ruimte Zindering (2de verdieping)

Vlaanderenstraat 53

9000 Gent


BlinkOut is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, met de fiets of met de auto (ondergrondse parking Gent Zuid). Kom gerust enkele minuutjes op voorhand, zodat we tijdig kunnen beginnen met de workshop.



De deelnameprijs voor deze workshop bedraagt 55 euro per persoon. Als je inschrijft vóór 15 augustus 2020 dan kan je gebruikmaken van de vroegevogelprijs van 45 euro - water, koffie, thee en gezonde hapjes zijn inbegrepen in de prijs. 


Inschrijven kan door een mail te sturen naar smaakmaker@vickybuyle.be

Je inschrijving is pas definitief bevestigd nadat het inschrijvingsgeld werd overgeschreven op het rekeningnummer BE79 0016 9889 0433 met vermelding van je naam + workshop VHSP als mededeling. Omwille van organisatorische redenen en de sterkte van de groep is het annulatiebeleid heel strikt: het inschrijvingsgeld wordt noch geheel, noch gedeeltelijk terugbetaald.


Om voor iedereen een veilige omgeving en een rustig kader te creëren, is het aantal plaatsen bewust beperkt gehouden.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwigheden van SMAAKMAKER?


Schrijf je in en ontvang enkele keren per jaar de nieuwsbrief.

453

Tevreden klanten

242

gemaakte gerechten

2380

uren gekookt

555

volgers

Contacteer me!


Heb je een vraag of een probleem ?

Laat het mij weten en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

Bel me

Mail me

Ten Berg 16

9070 Heusden

+32 499 12 89 48

smaakmaker@vickybuyle.be

Copyright @ All rights reserved Jeroen Boone

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te geven (wees gerust, ze bevatten geen suiker). Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van de bovenvermelde cookies.

Meer info
Accepteren