WHAT YOU DO MAKES A DIFFERENCE, AND YOU HAVE TO

DECIDE WHAT DIFFERENCE YOU WANT TO MAKE

Individueel trajectAls je hier terecht bent gekomen, dan heb je zonet besloten om je voedingspatroon en levensstijl aan te pakken. Dit is een eerste, hele belangrijke stap op weg naar een betere gezondheid. Bij de volgende stappen die je op deze weg zet, begeleid ik je graag!

 

Het aanpassen van je voeding is een proces dat vraagt om tijd en ruimte, maar ook om zachtheid en mildheid naar jezelf toe. Misschien heb je al gemerkt dat het niet helpt om jezelf op een streng dieet te zetten en enkel en alleen vanuit het hoofd en met een sterke wilskracht gezonder te gaan eten. Misschien ook niet. Maar de kennis hebben over de voeding en de levensstijl die bij jouw unieke zelf passen, is een ding. Een ander ding is het toepassen daarvan. Het consequent en stap voor stap integreren van nieuwe en/of andere gewoontes, het doorbreken van blokkades en weerstanden en het ontcijferen van wat jouw lichaam je wil vertellen met al die klachten; ook dat hoort erbij. In een individueel traject vergezel ik je graag op deze reis. 

“Het aanpassen van je voeding is een proces

dat vraagt om tijd en ruimte, maar ook om zachtheid en mildheid naar jezelf toe.”

 

 


Je kan bij mij terecht met algemene vragen over gezonde voeding. Ook als je wilt overschakelen naar een gezond(er) voedingspatroon (zonder dat je specifieke klachten hebt) help ik je graag.


Daarnaast kan ik aan de hand van voedings- en levensstijladvies hulp en begeleiding bieden bij o.a. de volgende klachten:

 • spijsverteringsproblemen (constipatie, diarree, opgeblazen gevoel, winderigheid, prikkelbare darmsyndroom, spastische darmen, …)
 • vermoeidheidsklachten
 • leaky gut
 • voedingsintoleranties
 • candida en andere schimmelinfecties
 • spier- en gewrichtsproblemen, ontstekingsklachten (fibromyalgie, reuma, …)
 • chronische reactivatie van Epstein-Barrvirus
 • gewichtsproblemen (overgewicht, moeite om op gewicht te blijven, moeite om af te vallen*, metabool syndroom, …)
 • hoofdpijn en migraine
 • verstoorde relatie met voeding in het algemeen

...

 

* Bij het aanpassen van het voedingspatroon is gewichtsverlies vaak een automatisch gevolg. Ik maak geen gebruik van crashdiëten die slechts een tijdelijk effect hebben. Afvallen gebeurt enkel op een gezonde en verantwoorde manier. Het is belangrijker om je levensstijl aan te passen, waarbij gewichtsverlies mooi meegenomen is.


Aan de hand van jouw vraag en/of klachten bepalen we samen welk individueel traject het meest geschikt is voor jou. Je hebt de keuze tussen een kort en een lang traject


Een individueel traject bij SMAAKMAKER is echt iets voor jou als:


 • je gemotiveerd bent om te weten te komen wat je zélf kunt doen in je genezingsproces en hoe je de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in eigen handen kunt nemen
 • je ervoor openstaat om je smaakpapillen te laten wennen aan échte voeding
 • je het bos door de bomen niet meer ziet in alle algemene en vaak ook tegenstrijdige adviezen die ons om de oren vliegen en wel eens zou willen weten wat voor jou nu precies wel en niet goed is (ook al is het vaak niet zo zwart-wit, maar draait het eerder om balans)
 • je van jezelf weet dat 1-op-1 begeleiding voor jou het beste werkt
 • je inzicht wilt krijgen in je eigen lichaam en alle boodschappen die het jou geeft
 • je het niet erg vindt om in alle eerlijkheid ook de demonen, vastgeroeste gewoontepatronen en overtuigingen op tafel te leggen en die op een veilige manier te gaan ontrafelen
 • je er klaar voor bent om samen met mij aan een betere versie van jezelf te werken
 • je diep vanbinnen een duidelijke JA voelt bij een individueel traject (want leren luisteren naar je buikgevoel is een essentiële factor in je genezingsproces :-))


Antwoordde je meer dan 1x met ja? Dan is het hoog tijd om elkaar beter te leren kennen! Het maakt niet uit hoe je voedingspatroon er vandaag uitziet, of je al dan niet een keukenprins(es) bent, hoe groot of hoe klein je budget is, of je je al dan niet kunt verplaatsen, …

 

Het enige wat ik vraag is dat je gemotiveerd bent en ook daadwerkelijk iets gaat doen met mijn advies. Ik ga mee met jou op pad en reik je alle mogelijke handvaten aan, maar er is maar 1 persoon die verantwoordelijk is voor zijn/haar gezondheid en dat ben jijzelf!

 

Reeds vele mensen gingen je voor in een individueel traject. Benieuwd naar hun ervaringen? Daarover lees je hier meer.

"Er is maar 1 persoon die verantwoordelijk is voor zijn/haar gezondheid en dat ben jijzelf!"

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwigheden van SMAAKMAKER?


Schrijf je in en ontvang enkele keren per jaar de nieuwsbrief.

453

Tevreden klanten

242

gemaakte gerechten

2380

uren gekookt

555

volgers

Contacteer me!


Heb je een vraag of een probleem ?

Laat het mij weten en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

Bel me

Mail me

Ten Berg 16

9070 Heusden

+32 499 12 89 48

smaakmaker@vickybuyle.be

Copyright @ All rights reserved Jeroen Boone

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te geven (wees gerust, ze bevatten geen suiker). Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van de bovenvermelde cookies.

Meer info
Accepteren