I REALLY REGRET EATING HEALTHY TODAY

SAID NO ONE EVER!

Groepstrajecten 
Als je hier terecht bent gekomen, dan heb je zonet besloten om je voedingspatroon en levensstijl aan te pakken. Dit is een eerste, hele belangrijke stap op weg naar een betere gezondheid. Bij de volgende stappen die je op deze weg zet, begeleid ik je graag!

 

Een groepstraject bij SMAAKMAKER is echt iets voor jou als:

  • je gemotiveerd bent om te weten te komen wat je zélf kunt doen in je genezingsproces en hoe je de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in eigen handen kunt nemen
  • je bereid bent om verandering aan je voeding en levensstijl toe te laten, in de eerste plaats voor jezelf
  • je vaak het gevoel hebt dat je er alleen voor staat en je genezingsproces zwaar weegt om alleen te dragen
  • je niet het gevoel hebt een slachtoffer te zijn van je gezondheidsproblemen en 'pech' te hebben gehad, maar een positieve ingesteldheid hebt en ervan overtuigd bent dat klachten niet iets zijn waar je simpelweg ‘moet leren mee leven’
  • je bereid bent om thuis effectief aan de slag te gaan met de adviezen die tijdens de sessies worden aangereikt
  • je een zekere openheid hebt om je ervaringen met anderen in de groep te delen (uiteraard alleen als dat goed voelt voor jou)
  • je van jezelf weet dat de verbondenheid in (kleine) groep voor jou versterkend werkt
  • je diep vanbinnen een duidelijke JA voelt bij een groepstraject (want leren luisteren naar je buikgevoel is een essentiële factor in je genezingsproces :-))Antwoordde je meer dan 1x met ja? Dan is het hoog tijd om elkaar beter te leren kennen! Het maakt niet uit hoe je voedingspatroon er vandaag uitziet, of je al dan niet een keukenprins(es) bent, hoe groot of hoe klein je budget is, of je je al dan niet kunt verplaatsen, …

 

Het enige wat ik vraag is dat je gemotiveerd bent en ook daadwerkelijk iets gaat doen met mijn advies. Ik ga mee met jou en vele anderen op pad en reik je alle mogelijke handvaten aan, maar er is maar 1 persoon die verantwoordelijk is voor zijn/haar gezondheid en dat ben jijzelf! 

“Een groepstraject maakt het mogelijk om op een budgetvriendelijke manier meer in de diepte te werken en de reis op weg naar een betere gezondheid samen met andere moedige mensen aan te vatten.”
Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwigheden van SMAAKMAKER?


Schrijf je in en ontvang enkele keren per jaar de nieuwsbrief.

453

Tevreden klanten

242

gemaakte gerechten

2380

uren gekookt

555

volgers

Contacteer me!


Heb je een vraag of een probleem ?

Laat het mij weten en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

Bel me

Mail me

Ten Berg 16

9070 Heusden

+32 499 12 89 48

smaakmaker@vickybuyle.be

Copyright @ All rights reserved Jeroen Boone

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te geven (wees gerust, ze bevatten geen suiker). Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van de bovenvermelde cookies.

Meer info
Accepteren