SMAAKMAKER | voedingsadvies
CADEAUBON

FOOD IS THE INGREDIENT 

THAT BINDS US TOGETHER

CadeaubonVanaf nu kan je ook SMAAKMAKER voedingsadvies met een hart cadeau doen. Je leest het goed! Voedingsadvies. Met een hart. Cadeau. Joepie!

 

Ken je iemand die al lang werk wil maken van een gezondere levensstijl en nog net dat kleine duwtje in de rug nodig heeft - misschien jijzelf (in dat geval: kopieer de link naar deze pagina in een subtiel berichtje naar je partner, familielid of vriend, misschien wil hij/zij jou wel ondersteunen in het opstarten van jouw proces)?

Of iemand die gepassioneerd bezig is met voeding, maar het bos door de bomen niet meer ziet in alle informatie die daarover tegenwoordig te vinden is?

 

Een mooier gebaar dan iemand een betere gezondheid en meer levenskwaliteit cadeau doen, kan je bijna niet maken, toch?! En bovendien is het een cadeau dat onbeperkt nawerkt (om maar niet te zeggen levenslang), niet ergens achteraan de kast ligt weg te kwijnen (minimalisme: check!) en ook nog eens tot lekkere resultaten in de keuken kan leiden (win-win voor de ontvanger én de gever).

Hoe gaat het concreet in z'n werk?


  1. Stuur een e-mail naar smaakmaker@vickybuyle.be met de vermelding dat je graag een cadeaubon wenst aan te kopen. Vermeld ook zeker het bedrag (volledig vrij te kiezen) dat je graag cadeau wilt doen en de volledige naam van jou en van de ontvanger.
  2. Je krijgt als antwoord op je e-mail een betalingsuitnodiging.
  3. Van zodra je betaling ontvangen is, wordt de cadeaubon in pdf-formaat opgestuurd naar jouw e-mailadres.
  4. Print de cadeaubon af en geef hem aan de gelukkige ontvanger.
  5. De cadeaubon blijft 1 jaar geldig vanaf de datum van uitgifte.